BUDGET Princes Town
10
00
10
00
 închirieri de mașini

BUDGET Princes Town

Best rental cars in Princes Town, Trinidad și Tobago. No hidden charges. Free cancellation

BUDGET Princes Town

Închirieri BUDGET în Princes Town

Sfaturi pentru închirieri în Princes Town

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Budget Car Rental în Princes Town au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental în Princes Town este Kia Rio din categoria Economy. Prețul este de doar 55,90 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Trinidad și Tobago. Cea mai ieftină mașină Compact de la Budget Car Rental în Princes Town este reprezentată de Nissan Tiida pentru 62,47 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Trinidad și Tobago, Europcar, oferă în Princes Town închirieri pe cea mai populară clasă, Compact, cu Ford Focus la doar 34,60 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Princes Town este Chevrolet Spark oferită de SIXT Rent A Car. Prețul acesteia este de doar 34,31 EUR pe zi. SIXT Rent A Car nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre BUDGET în Princes Town

BUDGET
Info & Contacte
Numele companiei: Budget Car Rental
Adresa: Main Transportation Bldg, Main Transportation Bldg., Port Of Spain, Trinidad
Numărul de telefon: 868-669-1635
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.

Prețuri pentru închirieri BUDGET în Port Of Spain Piarco Intl. Airport (POS)

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Van
Van
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 56 EUR de la 91 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 34 EUR de la 62 EUR de la 74 EUR
Alamo
Alamo
de la 42 EUR de la 101 EUR de la 86 EUR de la 60 EUR
Europcar
Europcar
de la 45 EUR de la 77 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 66 EUR de la 95 EUR de la 89 EUR

Locații închirieri BUDGET lângă Princes Town

Inchirieri auto BUDGET în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto BUDGET în orașe apropiate

Inchirieri auto BUDGET în porturi

Închirieri lângă Princes Town

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Princes Town Prețuri ieftine de închiriat de la BUDGET