SPACESHIPS Perth

5
oct.
Joi
2023
10
00
12
oct.
Joi
2023
10
00
 închirieri de mașini

SPACESHIPS Perth

Best rental cars in Perth, Marea Britanie. No hidden charges. Free cancellation

SPACESHIPS Perth

Închiriere SPACESHIPS SPACESHIPS Perth

SPACESHIPS este o companie cunoscută și populară care operează în multe țări și orașe, conțin SPACESHIPS Perth. Dacă v-ați gândit vreodată la închirieri auto în timpul călătoriei, probabil că ați auzit de această companie. Închirieri autoSPACESHIPS SPACESHIPS Perth este o oportunitate excelentă de a închiria o mașină de orice tip la prețuri accesibile. La care se adauga, SPACESHIPS se remarcă prin fiabilitatea sa excelentă, are doar mașini moderne care sunt supuse în mod regulat inspecției tehnice.

Sfaturi pentru închirieri în Perth

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la SpaceShips în Perth au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la SpaceShips în Perth este Volkswagen Caddy Maxi din categoria Microbuz. Prețul este de doar 190,82 USD per zi.

  Alamo este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Perth potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.9/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Alamo este Toyota Aygo din clasa Mini pentru 60,12 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Marea Britanie, Alamo, oferă în Perth închirieri pe cea mai populară clasă, Intermediar, cu Skoda Octavia la doar 67,63 USD per zi.

  Printre Intermediar-uri, cel mai popular model este Opel Mokka. Prețul începe de la 79,04 USD per zi la Hertz Car Hire, al cărei rating este de 7.6/10, bazat pe peste 2000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Perth este Fiat 500 oferită de Keddy-By-Europcar. Prețul acesteia este de doar 17,03 USD pe zi. Keddy-By-Europcar are peste 5000+ de recenzii cu un rating de 7.9/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Dacă sunteți în căutarea unei reprezentanțe a SPACESHIPS SPACESHIPS Perth, poate fi un pic confuz. Sunt multe pete de SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth, și nu toate sunt situate în centrul orașului. Dacă alegi greșit biroul, va trebui să treci prin tot orașul pentru a ajunge la destinație. În acest caz, Bocubo va ajuta. Facem tot posibilul pentru ca tu să-l poți găsi pe cel mai apropiat SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth în doar 2 clicuri.

Informații despre SPACESHIPS în SPACESHIPS Perth

Inchirieri auto SPACESHIPS SPACESHIPS Perth

SPACESHIPS SPACESHIPS Perth oferă o gamă largă de mașini. Este unul dintre multele motive pentru care mulți oameni aleg SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth. Flota de automobile a companiei include sedanuri și hatchback-uri, vagoane, jeep-uri, decapotabile și mașini executive ale diferitelor mărci populare:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, etc.

Acestea și multe altele închirieri auto SPACESHIPS SPACESHIPS Perth. Toate nu au daune semnificative și sunt întreținute în mod constant.

SPACESHIPS
Info & Contacte
Numele companiei: SpaceShips
Adresa: East Mains Industrial Estate, 13 Tartraven Place, Edinburgh, West Lothian
Numărul de telefon: 02085732300
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Autobuz de transfer gratuit — Firma de închirieri de maşini pune la dispoziţie un autobuz de transfer gratuit până la locaţia de preluare a maşinii din apropierea terminalului principal.

Un alt motiv de a alege SPACESHIPS SPACESHIPS Perth este fiabilitatea acestei companii. Funcționează de mulți ani și a primit feedback extrem de pozitiv. Toate procesele în SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth sunt raționalizate, deci nu există situații dificile. Din momentul închirierii mașinii până la primirea cheilor, toate etapele sunt simple și directe. Mașina selectată vă va aștepta mereu la SPACESHIPS SPACESHIPS Perth birou. Aici cu siguranță nu veți întâlni o situație în care mașina nu a ajuns încă la punct sau vi se oferă mașina greșită. Totul merge ca un ceas la SPACESHIPS SPACESHIPS Perth.

Dacă o mașină are zgârieturi minore, acestea sunt consemnate în contract. Prin urmare, poți fi sigur că, atunci când îți returnezi mașina, nu vei fi facturat pentru zgârieturi cu care nu ai nicio legătură. SPACESHIPS SPACESHIPS Perth își respectă clienții și se străduiește să le facă călătoria cât mai confortabilă și relaxantă posibil.

Locații închirieri SPACESHIPS lângă SPACESHIPS Perth

Cum să alegi un închirieri auto SPACESHIPS SPACESHIPS Perth

Alegerea unui închirieri auto SPACESHIPS SPACESHIPS Perth este super usor. Pentru a face alegerea corectă, înțelegeți mai întâi de ce trebuie să închiriați o mașină. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni ieftine și confortabile pentru a ajunge de la aeroport în centrul orașului sau pentru a vă plimba prin oraș cu bagaje puține, un hatchback sau un sedan vă vor fi potrivite. Inchirieri auto în SPACESHIPS Perth SPACESHIPS oferă cele mai ieftine opțiuni din această clasă. În plus, vei economisi mult combustibil.

Dacă călătoria dvs. include conducerea off-road, un SUV este o alegere bună. Trebuie remarcat faptul că SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth oferă mai multe vehicule din această clasă. Dacă sunteți interesat de aventurile extreme și intenționați să mergeți la păduri, stepe, prerii, o mașină de teren va fi o opțiune grozavă. SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth are multe mașini de închiriat la prețuri corecte. Dacă aveți nevoie nu numai de o bună capacitate de cros, ci și de un portbagaj mare, alegeți un vagon.

Pentru a călători cu mulți pasageri sau cu o cantitate mare de marfă, închiriați un VAN. Alegând SPACESHIPS închiriere de mașini SPACESHIPS Perth, aveți posibilitatea de a închiria un VAN care se va potrivi tuturor nevoilor dvs.

Inchirieri auto SPACESHIPS în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto SPACESHIPS în orașe apropiate

SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth cu Bocubo

Daca esti in cautare SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth, vă putem ajuta să găsiți cea mai ieftină și cea mai de încredere opțiune și cel mai apropiat birou. Serviciul nostru a fost creat pentru a vă ajuta să găsiți rapid cea mai bună închiriere de mașini pentru o perioadă scurtă de timp. Cu Bocubo, puteți închiria mașini în doar câteva clicuri. Mulțumesc lui Bocubo, SPACESHIPS închirieri auto SPACESHIPS Perth a devenit și mai rapid și mai convenabil.

Pentru a utiliza Bocubo, trebuie doar să indicați locația dvs. și pentru câte zile doriți să închiriați un vehicul. În plus, puteți alege opțiunea „Întoarcere într-o altă locație”.

În câteva secunde, veți vedea toate ofertele de închirieri auto SPACESHIPS Perth. Serviciul nostru vă va arăta cele mai apropiate birouri de închiriere și cele mai ieftine opțiuni oferite de diferite companii. Nu trebuie să pierdeți timpul vizitând diferite birouri de închiriere de mașini și discutând cu managerii pentru a afla despre toate condițiile și prețurile. Am făcut deja totul pentru tine. Închirieri auto SPACESHIPS SPACESHIPS Perth cu Bocubo este o opțiune excelentă de a închiria mașini în câteva minute.

De ce să folosiți Bocubo pentru a închirieri auto SPACESHIPS SPACESHIPS Perth?

Bocubo reunește cele mai bune oferte de la cele mai de încredere companii de închirieri auto. Cu agregatorul nostru, veți găsi rapid cel mai apropiat SPACESHIPS birou și închiriere de mașini pentru ridicare într-o zi programată. De asemenea, puteți compara ofertele de la SPACESHIPS și alte companii să aleagă cele mai atractive condiții și cele mai mici prețuri.

Vă arătăm birourile cele mai apropiate de dvs. Prin urmare, nu mai trebuie să călătorești prin tot orașul în căutarea unui birou de închiriere. Selectați punctul și mașina dorite, rezervați-o și plătiți. După aceea, trebuie doar să veniți la biroul companiei de închiriere la data cerută și, în câteva minute, veți primi cheile. Fără cozi și formulare de completare lungă! Cu Bocubo, închiriezi mașina ta perfectă în câteva minute!

Închirieri lângă SPACESHIPS Perth

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în SPACESHIPS Perth Prețuri ieftine de închiriat de la SPACESHIPS