SIXT Wiener Neustadt
10
00
10
00
Kereta Sewa

SIXT Wiener Neustadt

Kereta sewa terbaik di Wiener Neustadt, Austria. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

SIXT Wiener Neustadt

SIXT kereta sewa di Wiener Neustadt

SIXT di Wiener Neustadt
SIXT
SIXT
7.6
/10
Sangat Baik
6.2
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.7
/10
Kebersihan
7.6
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.3
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Wiener Neustadt

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari SIXT Rent A Car di Wiener Neustadt telah diulas oleh 100+ pelanggan dengan rating 8.6/10. Kereta termurah dari SIXT Rent A Car di Wiener Neustadt adalah Ford Ka kereta sewa kelas Mini. Harganya cuma USD32.17 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Kompak di Austria. Kereta Kompak paling murah dari SIXT Rent A Car di Wiener Neustadt dibawakan oleh Opel Astra untuk USD37.33 sehari.

  Europcar adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Wiener Neustadt dengan purata skor rating adalah 8.4/10, berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Europcar ialah Fiat 500, kereta sewa kelas Mini untuk USD25.10 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Austria, adalah Kompak, kereta paling murah dari Europcar di Wiener Neustadt ialah Fiat Tipo, diletakkan harga pada USD38.11 sehari.

  Kereta sewa termurah di Wiener Neustadt adalah Fiat Panda dari Interrent. Harganya cuma USD20.97 sehari. Interrent dinilai oleh 10+ pelanggan dengan purata skor rating 7.3/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai SIXT di Wiener Neustadt

SIXT
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: SIXT Rent A Car
Alamat: Felberstr. 1, Wien, 1150
Nombor Telefon: +43-810977424
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Tidak ditentukan — Syarikat sewa tidak menentukan jenis pickup lagi.
Nilaian: 7.6/10, yang mana Sangat Baik

SIXT harga kereta sewa di Wiener Neustadt

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Europcar
Europcar
dari USD89 dari USD47 dari USD120 dari USD137 dari USD115 dari USD120 dari USD127

SIXT lokasi kereta sewa berhampiran Wiener Neustadt

SIXT sewa di lapangan terbang dan sekitar

SIXT kereta sewa di stesen kereta api

SIXT sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Wiener Neustadt

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Vienna 46.33 km / 28.79 batu

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Wiener Neustadt Dapatkan harga murah untuk kereta sewa SIXT