RIGHT CARS Prague

10
00
10
00
Kereta Sewa

RIGHT CARS Prague

Kereta sewa terbaik di Prague, Republik Czech. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

RIGHT CARS Prague

Sewa RIGHT CARS Prague

RIGHT CARS di Prague
RIGHT CARS
RIGHT CARS
8.5
/10
Cemerlang
8.2
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
9.6
/10
Kebersihan
8.6
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.1
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.9
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan

RIGHT CARS is a well-known and popular company that operates in many countries and cities, including Prague. If you've ever thought about renting a car while traveling, you've probably heard of this company.Car rental at RIGHT CARS Prague is a great opportunity to rent a car of any type at affordable prices. Plus, RIGHT CARS is notable for its excellent reliability, it has only modern cars that regularly undergo technical inspection.

Petua kereta sewa Prague

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Right-Cars di Prague telah diulas oleh 100+ pelanggan dengan rating 8.5/10. Kereta termurah dari Right-Cars di Prague adalah Volkswagen Polo kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma USD 14.63 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Republik Czech. Kereta Ekonomi paling murah dari Right-Cars di Prague dibawakan oleh Volkswagen Polo untuk USD 14.63 sehari.

  Green-Motion adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Prague dengan purata skor rating adalah 7.8/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Green-Motion ialah Skoda Citigo, kereta sewa kelas Mini untuk USD 19.94 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Republik Czech, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Green-Motion di Prague ialah Ford Fiesta, diletakkan harga pada USD 23.20 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Volkswagen Polo. Harganya bermula dari USD 19.42 sehari dari Budget Car Rental, dengan skor rating purata ialah 8.5/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Prague adalah Skoda Citigo dari Firefly Car Rental. Harganya cuma USD 10.16 sehari. Firefly Car Rental dinilai oleh 50+ pelanggan dengan purata skor rating 8.7/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

If you’re looking for a representative office of RIGHT CARS in Prague, it may be a little bit confusing. There are many spots of RIGHT CARS car rental Prague, and not all of them are situated in the city center. If you choose the wrong office, you will have to go through the whole city to reach your destination. In this case, Bocubo will help. We do our best so that you can find the nearest RIGHT CARS car rental in Prague in just 2 clicks.

Maklumat mengenai RIGHT CARS di Prague

Cars for rent at RIGHT CARS Prague

RIGHT CARS Prague offers a huge selection of cars. It is one of the many reasons why many people choose RIGHT CARS car rental Prague. The company's car fleet includes sedans and hatchbacks, wagons, jeeps, convertibles, and executive cars of various popular brands:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, etc.

These and many more cars can be rented at RIGHT CARS Prague. All of them have no significant damage and are constantly being maintained.

RIGHT CARS
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Right-Cars
Alamat: Prague Airport , Aviaticka 1092/8 , Prague, 161 00
Nombor Telefon: +420228881274
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 8.5/10, yang mana Cemerlang

Another reason to choose RIGHT CARS Prague is the reliability of this company. It has been working for many years and has received extremely positive feedback. All processes in RIGHT CARS rental Prague are streamlined, so there are no difficult situations. From the very moment of booking a car to receiving the keys, all stages are simple and straightforward. The selected car will always be waiting for you at the RIGHT CARS Prague office. Here you will definitely not come across a situation that the car has not yet arrived at the point or you are offered the wrong car. Everything runs like clockwork at RIGHT CARS Prague.

If a car has any minor scratches, they are recorded in the contract. Therefore, you can rest assured that when you return your car, you will not be billed for scratches that you have nothing to do with. RIGHT CARS Prague respects its customers and strives to make their journey as comfortable and relaxing as possible.

RIGHT CARS lokasi kereta sewa berhampiran Prague

How to choose a car for rent at RIGHT CARS Prague

Choosing a car at RIGHT CARS in Prague is super easy. To make the right choice, understand first why you need to rent a car. For example, if you’re looking for a cheap and comfortable option to get from the airport to the city center or to ride around the city with little luggage, a hatchback or a sedan will be suitable for you. Car rental in Prague RIGHT CARS offers the cheapest options in this class. Plus, you will save a lot on fuel.

If your trip includes off-road driving, an SUV is a nice choice. It should be noted that RIGHT CARS car rental in Prague offers several vehicles of this class. If you are interested in extreme adventures and intend to ride to the forests, steppes, prairies, an off-road car will be a great option. RIGHT CARS rental in Prague has many cars for rent at fair prices. If you need not only good cross-country ability but also a large trunk, choose a wagon.

To travel with many passengers or a large amount of cargo, rent a VAN. Choosing RIGHT CARS car rental in Prague, you have the opportunity to rent a roomy car that will suit all of your needs.

RIGHT CARS sewa di lapangan terbang dan sekitar

RIGHT CARS car rental Prague with Bocubo aggregator

If you are looking for RIGHT CARS car rental Prague, we can help you find the cheapest and the most reliable option and the nearest office. Our service was created to help you quickly find the best cars for short-time rent. With Bocubo, you can rent a car in just a couple of clicks. Thanks to Bocubo, RIGHT CARS car rental Prague has become even faster and more convenient.

To use the Bocubo aggregator, just indicate your location and for how many days you want to rent a vehicle. In addition, you can choose the “Return to a different location” option.

In a couple of seconds, you will see all offers for car rental in Prague. Our service will show you the nearest rental offices and the cheapest options offered by different companies. You don't have to waste time visiting different car rental offices and talking to managers to learn about all conditions and prices. We have already done everything for you. Renting a car at RIGHT CARS Prague with Bocubo is a great option to book and rent a car in a matter of minutes.

Why use Bocubo to rent a car at RIGHT CARS Prague?

Bocubo brings together the best offers from the most reliable car rental companies. With our aggregator, you will quickly find the nearest RIGHT CARS office and book a car for pick-up on a scheduled day. You can also compare offers from RIGHT CARS and other companies to choose the most attractive conditions and lowest prices.

We show you the offices closest to you. Therefore, you no longer have to ride all over the city in search of a rental office. Select the desired point and car, book it, and pay. After that, just come to the office of the rental company on the required date, and in a few minutes, you will receive the keys. No queues and long filling out forms! With Bocubo, you can rent your perfect car in minutes!

Kereta sewa berhampiran Prague

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Prague Dapatkan harga murah untuk kereta sewa RIGHT CARS