Kereta Sewa Adelaide Lapangan Terbang

10
00
10
00
Kereta Sewa

Kereta Sewa Adelaide Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Adelaide Lapangan Terbang (AGF), Perancis. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Kereta sewa di Adelaide Lapangan Terbang (AGF), Perancis

Pembekal nilaian teratas dalam Adelaide Lapangan Terbang
ALAMO
ALAMO
7.9
/10
Sangat Baik
7.5
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.2
/10
Kebersihan
8
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.6
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.2
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Adelaide Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Alamo adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Adelaide Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 7.9/10, berdasarkan pada 5000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Alamo ialah Fiat Punto, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD 27.81 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Adelaide Lapangan Terbang ialah SUV dengan harga dari Alamo bermula dari USD 50.57 sehari untuk Ford Kuga.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Perancis, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Alamo di Adelaide Lapangan Terbang ialah Fiat Punto, diletakkan harga pada USD 27.81 sehari.

  Kereta SUV termurah di Adelaide Lapangan Terbang disediakan oleh AVIS Car Rental (dinilai 7.5/10 oleh 5000+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Nissan Qashqai, diletakkan harga pada USD 64.45 sehari.

  Kereta Ekonomi termurah diberikan oleh vendor yang sama: AVIS Car Rental. Kereta itu ialah Volkswagen Polo, diletakkan harga pada USD 35.38 sehari.

  Kereta sewa termurah di Adelaide Lapangan Terbang adalah Citroen C3 dari Enterprise. Harganya cuma USD 27.81 sehari. Enterprise dinilai oleh 2000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.9/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Lokasi kereta sewa terbaik berhampiran Adelaide Lapangan Terbang (AGF)

Kereta sewa di stesen kereta api

Penyedia Kereta Sewa Adelaide Lapangan Terbang

SIXT Rent A Car
8.4
/10
Cemerlang
SIXT Rent A Car
Kereta sewa berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa SIXT Rent A Car berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
SIXT Agen 3.85 km / 2.39 batu
Hubungi:
Avenue du Midi, Concession Skoda - ZAC Agen Sud, Agen, 47000
+33-553470940
Enterprise
7.9
/10
Sangat Baik
Enterprise
Kereta sewa berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Enterprise berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
ENTERPRISE Adelaide Lapangan Terbang (AGF)
Hubungi:
AEROPORT AGEN LA GARENNE, LA PASSAGE D'AGEN, LA PASSAGE D AGEN, 47520 , B
0553484078
Alamo
7.9
/10
Sangat Baik
Alamo
Kereta sewa berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Alamo berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
ALAMO Adelaide Lapangan Terbang (AGF)
Hubungi:
ENTERPRISE RENT A CAR, AEROPORT AGEN LA GARENNE, LA PASSAGE D AGEN, 47520, B
0553484078
Europcar
7.7
/10
Sangat Baik
Europcar
Kereta sewa berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
1 lokasi : tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Europcar berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
EUROPCAR Agen 3.85 km / 2.39 batu
Hubungi:
120 BOULEVARD CARNOT, AGEN RAILWAY STATION, AGEN, 47000
33 0 553473740
EUROPCAR Valence D'agen 25.66 km / 15.94 batu
Hubungi:
8 COURS DE VERDUN, GARAGE DU COLOMBIER (AGENT PEUGEOT), VALENCE D'AGEN, 82400
33 0 563957689
EUROPCAR Marmande Train Station 49.55 km / 30.79 batu
Hubungi:
41 BD GAMBETTA, MARMANDE, 47200
33 0 553208282
AVIS Car Rental
7.6
/10
Sangat Baik
AVIS Car Rental
Kereta sewa berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
1 lokasi : tunjuk alamat
lokasi kereta sewa AVIS Car Rental berhampiran Adelaide Lapangan Terbang
AVIS Adelaide Lapangan Terbang (AGF)
Hubungi:
Avenue de lAeroport, Agen, 47310
(33) 5 53 47 76 47
AVIS Agen 3.85 km / 2.39 batu
Hubungi:
12 Blvd Sylvain Dumon, Agen, 47000
(33) 05 53 47 76 47
AVIS Agen Train Station 4.34 km / 2.7 batu
Hubungi:
Gare SNCF, Agen, 47000
(33) 5 53 47 76 47

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Adelaide Lapangan Terbang (AGF) Dapatkan harga murah untuk kereta sewa ALAMO, ENTERPRISE & AVIS