Eksotik Kereta Sewa Bern Lapangan Terbang

10
00
10
00
Eksotik Kereta Sewa Bern Lapangan Terbang

Eksotik Kereta Sewa Bern Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Bern Lapangan Terbang (BEY), Lubnan. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Sewa Eksotik Bern Lapangan Terbang

BUDGET di Bern Lapangan Terbang
BUDGET
BUDGET
8.5
/10
Cemerlang
8.2
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.1
/10
Kebersihan
8.5
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.7
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.8
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Bern Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta Kereta berhud ditempah secara meluas oleh pelanggan kami di Bern Lapangan Terbang. Kereta Kereta berhud termurah diberikan oleh Mini Cooper Convertible dari Budget Car Rental di Bern Lapangan Terbang. Harganya bermula dari USD 75.76 sehari.

  Jika anda mahu menyewa kereta Kereta berhud daripada vendor nilaian tertinggi di Bern Lapangan Terbang, anda patut memberi perhatian kepada Budget Car Rental. Penyedia kereta sewa ini dinilai oleh 100+ pelanggan dengan skor purata 8.5/10. Kereta Kereta berhud dari Budget Car Rental di Bern Lapangan Terbang dengan harga paling rendah ialah Mini Cooper Convertible. Anda akan dikenakan bayaran hanya USD 75.76 sehari.

  Budget Car Rental adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Bern Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 8.5/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Budget Car Rental ialah Hyundai i10, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD 22.16 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Lubnan, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Budget Car Rental di Bern Lapangan Terbang ialah Hyundai i10, diletakkan harga pada USD 22.16 sehari.

  Kereta sewa termurah di Bern Lapangan Terbang adalah Hyundai i10 dari Budget Car Rental. Harganya cuma USD 22.16 sehari. Budget Car Rental dinilai oleh 100+ pelanggan dengan purata skor rating 8.5/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Eksotik lokasi kereta sewa berhampiran Bern Lapangan Terbang

Eksotik sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Bern Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Zahle 38.08 km / 23.66 batu

Most Popular car groups near Bern Lapangan Terbang

Exotic car rental at Bern Lapangan Terbang

van picture
The class of exotic cars is a car that you will not meet in everyday life on the road, but on which you can not long (or on the contrary, long) will ride around the city or outside the city. Rent an exotic car is much more expensive than usual, but it is worth it
 • Range Rover Velar 5 Places | 5 Bags
 • Range Rover Sport 5 Places | 5 Bags

Convertible car rental at Bern Lapangan Terbang

van picture
Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
 • Mini Cooper Convertible 4 Places | 1 Bags
 • Renault Megane Convertible 4 Places | 2 Bags

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Bern Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa Eksotik