GREEN MOTION Curepipe
10
00
10
00
Kereta Sewa

GREEN MOTION Curepipe

Kereta sewa terbaik di Curepipe, Mauritius. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

GREEN MOTION Curepipe

GREEN MOTION kereta sewa di Curepipe

Petua kereta sewa Curepipe

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Green-Motion di Curepipe telah diulas oleh + pelanggan dengan rating 0/10. Kereta termurah dari Green-Motion di Curepipe adalah Hyundai i20 kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma USD56.35 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Mini di Mauritius. Kereta Mini paling murah dari Green-Motion di Curepipe dibawakan oleh Datsun Go untuk USD64.83 sehari.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Curepipe dengan purata skor rating adalah 7.8/10, berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Suzuki Alto, kereta sewa kelas Mini untuk USD42.35 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Mauritius, adalah Mini, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di Curepipe ialah Suzuki Alto, diletakkan harga pada USD42.35 sehari.

  Antara Mini, model paling popular ialah Suzuki Celerio. Harganya bermula dari USD31.69 sehari dari Royal-Car-Rental, dengan skor rating purata ialah 0/10, berdasarkan pada + ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Curepipe adalah Hyundai i10 dari OLA Mauritius . Harganya cuma USD28.62 sehari. OLA Mauritius dinilai oleh 100+ pelanggan dengan purata skor rating 7.6/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai GREEN MOTION di Curepipe

GREEN MOTION
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Green-Motion
Alamat: SSR International Airport Plaine Magnien, A10 Royal Road, Plaine Magnien
Nombor Telefon: 00 230 670 66 66
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.

GREEN MOTION harga kereta sewa di Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Green-Motion
Green-Motion
dari USD65 dari USD56 dari USD171
OLA Mauritius
OLA Mauritius
dari USD29 dari USD38 dari USD135
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
dari USD32 dari USD32 dari USD62
First Car Rental
First Car Rental
dari USD46 dari USD46 dari USD107 dari USD257 dari USD69 dari USD107
Pingouin-Car
Pingouin-Car
dari USD33 dari USD40 dari USD108 dari USD61 dari USD67
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD49 dari USD52 dari USD60 dari USD91
Europcar
Europcar
dari USD49 dari USD62 dari USD140 dari USD121 dari USD136 dari USD132
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD44 dari USD49
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD44 dari USD51
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD50 dari USD96 dari USD71 dari USD112
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
dari USD35 dari USD40 dari USD63 dari USD71
International Supplier
International Supplier
dari USD55 dari USD61
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
dari USD29 dari USD36
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
dari USD32 dari USD33 dari USD127 dari USD66
Thrifty
Thrifty
dari USD50 dari USD53
Surprice
Surprice
dari USD66 dari USD77 dari USD92

GREEN MOTION lokasi kereta sewa berhampiran Curepipe

GREEN MOTION sewa di lapangan terbang dan sekitar

GREEN MOTION sewa kereta di bandar berhampiran

GREEN MOTION kereta sewa di pelabuhan

Kereta sewa berhampiran Curepipe

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Curepipe Dapatkan harga murah untuk kereta sewa GREEN MOTION