WANALOU Tangier Lapangan Terbang
10
00
10
00
Kereta Sewa

WANALOU Tangier Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Tangier Lapangan Terbang (TNG), Morocco. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

WANALOU Tangier Lapangan Terbang

WANALOU kereta sewa di Tangier Lapangan Terbang

WANALOU di Tangier Lapangan Terbang
WANALOU
WANALOU
5.8
/10
Biasa
6.2
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
4.6
/10
Kebersihan
6.2
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
6.1
/10
Proses pengambilan kereta sewa
6.1
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Tangier Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Wanalou di Tangier Lapangan Terbang telah diulas oleh 500+ pelanggan dengan rating 5.8/10. Kereta termurah dari Wanalou di Tangier Lapangan Terbang adalah Hyundai i10 kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma USD16.47 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Kompak di Tangier Lapangan Terbang dan kereta sewa kelas Ekonomi di Morocco. Kereta Kompak paling murah dari Wanalou di Tangier Lapangan Terbang adalah Dacia Logan untuk USD18.06 sehari. Kereta Ekonomi paling murah dari Wanalou di Tangier Lapangan Terbang dibawakan oleh Hyundai i10 untuk USD16.47 sehari.

  Europcar adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Tangier Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 7.5/10, berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Europcar ialah Dacia Logan, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD21.51 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Tangier Lapangan Terbang ialah Kompak dengan harga dari Europcar bermula dari USD52.97 sehari untuk Renault Megane.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Morocco, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Europcar di Tangier Lapangan Terbang ialah Dacia Logan, diletakkan harga pada USD21.51 sehari.

  Kereta Kompak termurah di Tangier Lapangan Terbang disediakan oleh AirCar Car Rental (dinilai 7.4/10 oleh 2000+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Dacia Logan, diletakkan harga pada USD39.76 sehari.

  Kereta Ekonomi termurah diberikan oleh vendor yang sama: AirCar Car Rental. Kereta itu ialah Toyota Yaris, diletakkan harga pada USD36.41 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Morocco, namanya ialah Dollar Car Rental (skor purata 7.2/10 dinilai oleh 1000+ pelanggan). Kereta Kompak termurah di Tangier Lapangan Terbang ialah Peugeot 301, dengan harga bermula dari USD49.79 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Dacia Logan. Harganya bermula dari USD22.49 sehari dari Dollar Car Rental, dengan skor rating purata ialah 7.2/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Tangier Lapangan Terbang adalah Hyundai i10 dari Wanalou. Harganya cuma USD16.47 sehari. Wanalou dinilai oleh 500+ pelanggan dengan purata skor rating 5.8/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai WANALOU di Tangier Lapangan Terbang

WANALOU
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Wanalou
Alamat: Tangier Airport , 90100
Nombor Telefon: +212 539 392 274 /+212 673 745 026
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 5.8/10, yang mana Biasa

WANALOU harga kereta sewa di Tangier Lapangan Terbang

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
Eksotik
Eksotik
Wanalou
Wanalou
dari USD17 dari USD16 dari USD40 dari USD151
Europcar
Europcar
dari USD32 dari USD22 dari USD90 dari USD177 dari USD56 dari USD80
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD33 dari USD39 dari USD114 dari USD61 dari USD75
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari USD38 dari USD22 dari USD124 dari USD19 dari USD81
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD42 dari USD31 dari USD223 dari USD173 dari USD71 dari USD56
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
dari USD32 dari USD36 dari USD232 dari USD47 dari USD67 dari USD276
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD36 dari USD34 dari USD60 dari USD79
LocationAuto
LocationAuto
dari USD33 dari USD35 dari USD211 dari USD113 dari USD428
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD52 dari USD31 dari USD58
Hire-Group
Hire-Group
dari USD22 dari USD55 dari USD161 dari USD102 dari USD119
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD35 dari USD42 dari USD59 dari USD74
Green-Motion
Green-Motion
dari USD53 dari USD22 dari USD131 dari USD97 dari USD120
International Supplier
International Supplier
dari USD46 dari USD55 dari USD65
InterRent
InterRent
dari USD33 dari USD36
Flizzr
Flizzr
dari USD38 dari USD28 dari USD65 dari USD69
Budget
Budget
dari USD39 dari USD47 dari USD164 dari USD56 dari USD95
Dirent
Dirent
dari USD37 dari USD29 dari USD280 dari USD57 dari USD77
Firefly
Firefly
dari USD33 dari USD36 dari USD100 dari USD80

WANALOU lokasi kereta sewa berhampiran Tangier Lapangan Terbang

WANALOU sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Tangier Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Tangier Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa WANALOU