PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

10
Okt
Isn
2023
10
00
17
Okt
Isn
2023
10
00
Kereta Sewa

PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Kereta sewa terbaik di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw (WRO), Poland. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Sewa PANEK S.A PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

PANEK S.A di PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw
PANEK S.A
PANEK S.A
7.9
/10
Sangat Baik
8.2
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.3
/10
Kebersihan
7.6
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.5
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.1
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Panek-Sa di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw telah diulas oleh 1000+ pelanggan dengan rating 7.9/10. Kereta termurah dari Panek-Sa di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw adalah Seat Ibiza kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma USD 23.62 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Kompak di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw dan kereta sewa kelas Mini di Poland. Kereta Kompak paling murah dari Panek-Sa di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw adalah Toyota Corolla untuk USD 25.87 sehari. Kereta Mini paling murah dari Panek-Sa di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw dibawakan oleh Toyota Aygo untuk USD 27.82 sehari.

  Enterprise adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw dengan purata skor rating adalah 9.1/10, berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Enterprise ialah Fiat 500, kereta sewa kelas Mini untuk USD 21.66 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw ialah Kompak dengan harga dari Enterprise bermula dari USD 24.47 sehari untuk Kia Ceed.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Poland, adalah Mini, kereta paling murah dari Enterprise di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw ialah Fiat 500, diletakkan harga pada USD 21.66 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Poland, namanya ialah Global-Rent-A-Car (skor purata 6.1/10 dinilai oleh 1000+ pelanggan). Kereta Kompak termurah di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw ialah Volkswagen Golf, dengan harga bermula dari USD 28.63 sehari.

  Antara Mini, model paling popular ialah Fiat 500. Harganya bermula dari USD 97.27 sehari dari Global-Rent-A-Car, dengan skor rating purata ialah 6.1/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw adalah Fiat 500 dari Flex-To-Go. Harganya cuma USD 12.80 sehari. Flex-To-Go dinilai oleh 100+ pelanggan dengan purata skor rating 8/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Kumpulan kereta popular

Cheap car rentals Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Cheapest cars
Seat Ibiza Ekonomi
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Seat Ibiza
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 23.62 /day
Renault Kangoo Cargo Van Van kargo
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Renault Kangoo Cargo Van
2 Places | 3 Bags
Airport fee
USD 25.41 /day
Toyota Aygo Mini
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Toyota Aygo
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 27.82 /day
Hyundai Getz Ekonomi
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Hyundai Getz
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 28.75 /day
Opel Astra Kompak
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Opel Astra
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 31.99 /day
Skoda Octavia Estate Kereta estet/station wagon
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Skoda Octavia Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 32.08 /day
Chevrolet Lacetti Kompak
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Chevrolet Lacetti
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.81 /day
Renault Clio Estate Kereta estet/station wagon
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Renault Clio Estate
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 38.16 /day
Kia Sportage Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Kia Sportage
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 43.11 /day
Mazda 6 Pertengahan
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Mazda 6
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 52.85 /day
Seat Alhambra Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Seat Alhambra
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 62.77 /day
Toyota Avensis Pertengahan
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Toyota Avensis
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 66.76 /day
Volvo S90 Premium
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Volvo S90
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 69.74 /day
Renault Trafic Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Renault Trafic
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 69.74 /day
Toyota Rav4 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Toyota Rav4
5 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 76.49 /day

Compact car rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Toyota Corolla Kompak
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Toyota Corolla
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 25.87 /day
Opel Astra Kompak
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Opel Astra
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 31.99 /day
Chevrolet Lacetti Kompak
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Chevrolet Lacetti
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 34.81 /day

Economy car rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Seat Ibiza Ekonomi
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Seat Ibiza
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 23.62 /day
Hyundai Getz Ekonomi
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Hyundai Getz
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 28.75 /day

Premium car rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Premium
Volvo S90 Premium
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Volvo S90
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 69.74 /day
Mercedes E Class Premium
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 119.61 /day

Mini car rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Toyota Aygo Mini
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Toyota Aygo
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 27.82 /day

Family (Wagon/Estate) car rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Estate
Skoda Octavia Estate Kereta estet/station wagon
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Skoda Octavia Estate
5 Places | 5 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 32.08 /day
Renault Clio Estate Kereta estet/station wagon
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Renault Clio Estate
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 38.16 /day

Intermediate car rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Opel Insignia Pertengahan
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Opel Insignia
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 37.66 /day
Mazda 6 Pertengahan
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Mazda 6
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 52.85 /day
Toyota Avensis Pertengahan
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Toyota Avensis
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 66.76 /day

SUV rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Nissan Qashqai Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Nissan Qashqai
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 36.27 /day
Kia Sportage Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Kia Sportage
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 43.11 /day
Mercedes GLC Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Mercedes GLC
5 Places | 6 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 69.74 /day
Toyota Rav4 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Toyota Rav4
5 Places | 2 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 76.49 /day
Volvo XC60 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Volvo XC60
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 91.61 /day

9 seater car rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

9 seat people carrier
Renault Trafic Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Renault Trafic
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 69.74 /day
Mercedes Vito Traveliner Kenderaan penumpang 9 tempat duduk
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Mercedes Vito Traveliner
9 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
USD 87.62 /day

7 seater car rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Seat Alhambra Kenderaan penumpang 7 tempat duduk
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Seat Alhambra
7 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 62.77 /day

Cargo van rental at Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Cargo van
Renault Kangoo Cargo Van Van kargo
panek-sa
Car rental Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Renault Kangoo Cargo Van
2 Places | 3 Bags
Airport fee
USD 25.41 /day

Maklumat mengenai PANEK S.A di PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

PANEK S.A
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Panek-Sa
Alamat: Copernicus Airport Wroclaw, ul. Skarzynskiego 36, Wroclaw, 54-530
Nombor Telefon: +48665800000
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 7.9/10, yang mana Sangat Baik

PANEK S.A lokasi kereta sewa berhampiran PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

PANEK S.A sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di PANEK S.A Lapangan Terbang Nicolaus Copernicus Wroclaw Dapatkan harga murah untuk kereta sewa PANEK S.A