SUV Sewa Stans
10
00
10
00
SUV Sewa Stans

SUV Sewa Stans

Kereta sewa terbaik di Stans, Switzerland. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

SUV kereta sewa di Stans

SIXT di Stans
SIXT
SIXT
8.5
/10
Cemerlang
7.7
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
9.3
/10
Kebersihan
8.7
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.5
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.5
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Stans

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta SUV ditempah secara meluas oleh pelanggan kami di Stans. Kereta SUV termurah diberikan oleh Nissan Qashqai dari Budget Car Rental di Stans. Harganya bermula dari USD60.88 sehari.

  Jika anda mahu menyewa kereta SUV daripada vendor nilaian tertinggi di Stans, anda patut memberi perhatian kepada SIXT Rent A Car. Penyedia kereta sewa ini dinilai oleh 500+ pelanggan dengan skor purata 8.5/10. Kereta SUV dari SIXT Rent A Car di Stans dengan harga paling rendah ialah Opel Mokka. Anda akan dikenakan bayaran hanya USD110.74 sehari.

  SIXT Rent A Car adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Stans dengan purata skor rating adalah 8.5/10, berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari SIXT Rent A Car ialah Fiat 500, kereta sewa kelas Mini untuk USD46.86 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Switzerland, adalah Kompak, kereta paling murah dari SIXT Rent A Car di Stans ialah Opel Astra, diletakkan harga pada USD87.17 sehari.

  Antara Kompak, model paling popular ialah Volkswagen Golf. Harganya bermula dari USD90.34 sehari dari Europcar, dengan skor rating purata ialah 8.4/10, berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Stans adalah Skoda Citigo dari Unirent. Harganya cuma USD31.59 sehari. Unirent dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 8.3/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

SUV harga kereta sewa di Zurich Railway Station

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari USD41 dari USD50 dari USD76
Nomadcar
Nomadcar
dari USD129 dari USD172 dari USD286 dari USD111
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD177 dari USD179 dari USD225 dari USD283
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD182 dari USD184 dari USD578 dari USD232 dari USD292

SUV lokasi kereta sewa berhampiran Stans

SUV kereta sewa di stesen kereta api

SUV sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Stans

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Schwyz 23.32 km / 14.49 batu
 • Zug 26.42 km / 16.42 batu
 • Zurich 47.49 km / 29.51 batu

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Stans Dapatkan harga murah untuk kereta sewa SUV