AVIS Ajman
10
00
10
00
Kereta Sewa

AVIS Ajman

Kereta sewa terbaik di Ajman, Emiriah Arab Bersatu. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

AVIS Ajman

AVIS kereta sewa di Ajman

AVIS di Ajman
AVIS
AVIS
6
/10
Biasa
5.9
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
6.5
/10
Kebersihan
6.3
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
5.4
/10
Proses pengambilan kereta sewa
5.9
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Ajman

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari AVIS Car Rental di Ajman telah diulas oleh 250+ pelanggan dengan rating 7.8/10. Kereta termurah dari AVIS Car Rental di Ajman adalah Toyota Echo kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma €15.97 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Emiriah Arab Bersatu. Kereta Ekonomi paling murah dari AVIS Car Rental di Ajman dibawakan oleh Toyota Echo untuk €15.97 sehari.

  International Supplier adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Ajman dengan purata skor rating adalah 8.2/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari International Supplier ialah Mazda 2, kereta sewa kelas Ekonomi untuk €26.51 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Emiriah Arab Bersatu, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari International Supplier di Ajman ialah Mazda 2, diletakkan harga pada €26.51 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Kia Picanto. Harganya bermula dari €16.01 sehari dari Europcar, dengan skor rating purata ialah 7.4/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Ajman adalah Ford Figo dari Thrifty Car Rental. Harganya cuma €11.75 sehari. Thrifty Car Rental dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.1/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai AVIS di Ajman

AVIS
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: AVIS Car Rental
Alamat: Shk Marwan Bldg, Dubai
Nombor Telefon: (971) 4 3431163
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Tidak ditentukan — Syarikat sewa tidak menentukan jenis pickup lagi.
Nilaian: 6/10, yang mana Biasa

AVIS harga kereta sewa di T1 Lapangan Terbang Dubai T1 (DA1)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Eksotik
Eksotik
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari €21 dari €77 dari €78 dari €89 dari €33 dari €128
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari €14 dari €45 dari €52 dari €93 dari €48 dari €40 dari €83
Diamondlease
Diamondlease
dari €16 dari €35 dari €35
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari €17 dari €19 dari €31 dari €70 dari €48 dari €39 dari €110
Europcar
Europcar
dari €19 dari €21 dari €31 dari €58 dari €48 dari €28
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari €45 dari €133 dari €139 dari €79 dari €121
Interrent
Interrent
dari €17 dari €19 dari €25
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari €21 dari €22 dari €268 dari €82 dari €102 dari €43 dari €50
Alamo
Alamo
dari €18 dari €22 dari €50 dari €29
International Supplier
International Supplier
dari €27 dari €64 dari €197 dari €136
National
National
dari €28 dari €27 dari €61 dari €59
Go
Go
dari €15 dari €18 dari €86 dari €55 dari €43
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari €26 dari €32 dari €207 dari €97 dari €136 dari €39
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
dari €373 dari €217 dari €155 dari €217 dari €234
White-And-Black
White-And-Black
dari €66 dari €147 dari €34
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari €25 dari €23 dari €225 dari €73 dari €86 dari €43 dari €51
Payless
Payless
dari €20 dari €22 dari €73 dari €55 dari €48

AVIS lokasi kereta sewa berhampiran Ajman

AVIS sewa di lapangan terbang dan sekitar

AVIS sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Ajman

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Dubai 21.47 km / 13.34 batu

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Ajman Dapatkan harga murah untuk kereta sewa AVIS