EASY CARS Borispol Kiev Lapangan Terbang

10
00
10
00
Kereta Sewa

EASY CARS Borispol Kiev Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Borispol Kiev Lapangan Terbang (KBP), Ukraine. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

EASY CARS Borispol Kiev Lapangan Terbang

Sewa EASY CARS Borispol Kiev Lapangan Terbang

Petua kereta sewa Borispol Kiev Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Easy-Cars di Borispol Kiev Lapangan Terbang telah diulas oleh + pelanggan dengan rating 0/10. Kereta termurah dari Easy-Cars di Borispol Kiev Lapangan Terbang adalah Chevrolet Aveo kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma €33.33 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Ukraine. Kereta Ekonomi paling murah dari Easy-Cars di Borispol Kiev Lapangan Terbang dibawakan oleh Chevrolet Aveo untuk €33.33 sehari.

  Europcar adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Borispol Kiev Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 8.6/10, berdasarkan pada 25+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Europcar ialah Ford Fiesta, kereta sewa kelas Ekonomi untuk €24.52 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Ukraine, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Europcar di Borispol Kiev Lapangan Terbang ialah Ford Fiesta, diletakkan harga pada €24.52 sehari.

  Kereta Ekonomi termurah diberikan oleh Hertz Car Hire (dinilai 4.9/10 oleh 25+ pelanggan). Kereta itu ialah Skoda Fabia, diletakkan harga pada €25.84 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Skoda Fabia. Harganya bermula dari €33.80 sehari dari Budget Car Rental, dengan skor rating purata ialah 7.4/10, berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Borispol Kiev Lapangan Terbang adalah Ford Fiesta dari Bls. Harganya cuma €23.16 sehari. Bls tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai EASY CARS di Borispol Kiev Lapangan Terbang

EASY CARS
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Easy-Cars
Alamat: Borispil 7, Kyiv region, Kiev
Nombor Telefon: +38044 227 72 12
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Jumpa dan sapa — Wakil daripada syarikat kereta sewa akan menemui anda di lapangan terbang dan membawa anda ke lokasi pengambilan kereta.

EASY CARS lokasi kereta sewa berhampiran Borispol Kiev Lapangan Terbang

EASY CARS sewa di lapangan terbang dan sekitar

EASY CARS sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Borispol Kiev Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Kiev 28.85 km / 17.93 batu

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Borispol Kiev Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa EASY CARS