SICILY BY CAR Lezhe

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

SICILY BY CAR Lezhe

Най-добрите коли под наем в Lezhe, Албания. Без скрити такси. Безплатно анулиране

SICILY BY CAR Lezhe

SICILY BY CAR под наем Lezhe

SICILY BY CAR in Lezhe
SICILY BY CAR
SICILY BY CAR
5.6
/10
Средно
5.7
/10
Обща стойност за парите
6.5
/10
Чистота
5.3
/10
Обслужване на бюрото за наем
5.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
5.1
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 25 + отзиви на клиенти

SICILY BY CAR е добре позната и популярна компания за отдаване на автомобили под наем, която работи в много страни и градове, включително и в Lezhe. Ако някога сте мислили за наемане на кола, докато пътувате, вероятно вече сте чували за тази компания. Колите под наем от SICILY BY CAR Lezhe са чудесна възможност да наемете автомобил от всякакъв вид на достъпни цени. Освен това, SICILY BY CAR се отличава с отличната си надеждност, разполага само с модерни автомобили, които редовно преминават през технически прегледи.

Lezhe коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Sicily-By-Car в Lezhe бяха прегледани от 25+ клиенти с оценка 5.6/10. Най-евтината кола от Sicily-By-Car в Lezhe е автомобилът Volkswagen Polo в клас Икономичен. Цената е само 18,24 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Албания. Най-евтината кола от клас Икономичен от Sicily-By-Car в Lezhe е предоставена от Volkswagen Polo за 18,24 щ.д. на ден.

  Addcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Lezhe, с рейтинг средна оценка от 9.2/10, въз основа на 10+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Addcar е Hyundai i20 от клас Икономичен с наем от 36,70 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Албания, която е Икономичен, най-евтината кола от Addcar в Lezhe е Hyundai i20, на цена от 36,70 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Fiat Panda. Цената му започва от 17,25 щ.д. на ден от SurPrice Car Rentals, чийто среден рейтинг е 7/10, въз основа на 100+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Lezhe е Chevrolet Spark от Alamo. Цената му е само 15,01 щ.д. на ден. Alamo е прегледана от 10+ клиенти с средна оценка от 6.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Ако търсите представителство на SICILY BY CAR в Lezhe, първоначално може да е малко объркващо. Има много представителства на SICILY BY CAR от които можете да наемете автомобил в Lezhe, но не всички от тях се намират в центъра на града. Ако изберете далечен офис, ще се наложи да преминете през целия град, за да стигнете до Вашата дестинация. В този случай Bocubo ще Ви помогне. Правим всичко възможно, за да можете да намерите най-близкото представителство за автомобил под наем на SICILY BY CAR в Lezhe само с няколко клика.

Информация за SICILY BY CAR в: Lezhe

Коли под наем от SICILY BY CAR Lezhe

SICILY BY CAR Lezhe предлага огромен избор от автомобили. Това е една от многото причини, поради които много хора избират SICILY BY CAR като предпочитана компания за автомобили под наем в Lezhe. Автомобилният парк на компанията включва седани и хечбек модели, ванове, джипове, кабриолети и луксозни автомобили на различни популярни марки:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai и др.

Тези и много други автомобили могат да бъдат наети от SICILY BY CAR Lezhe. Всички автомобили са в добро състояние и се поддържат постоянно.

SICILY BY CAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Sicily-By-Car
Адрес: Arrivals Hall, Rinas Airport, Tirana
Телефон: + 35542233682 / +35542230601
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Посрещане — Представител на компанията за автомобили под наем ще ви посрещне на летището и ще ви отведе до мястото на взимане на автомобила.
Рейтинг: 5.6/10, което е Средно

Друга причина да изберете SICILY BY CAR Lezhe е надеждността на тази компания. Компанията работи от много години и получава изключително положителни отзиви. Всички процеси в SICILY BY CAR Lezhe са рационализирани, така че няма възможност за възникване на трудни ситуации. От момента на резервацията на автомобил до получаването на ключовете, всички етапи са прости и ясни. Избраната кола ще ви чака в офиса на SICILY BY CAR Lezhe. Тук определено няма да срещнете ситуация, в която колата все още не е стигнала до представителство, или пък ви е предоставена грешната кола. Всичко работи като по часовник при SICILY BY CAR Lezhe.

Ако на автомобила има незначителни драскотини, те се записват в договора. Следователно можете да бъдете сигурни, че когато върнете колата си, няма да бъдете таксувани за драскотини, за които нямате нищо общо. SICILY BY CAR Lezhe уважава своите клиенти и се стреми да направи пътуването им възможно най-комфортно и релаксиращо.

SICILY BY CAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Lezhe

Как да изберем кола под наем при SICILY BY CAR Lezhe

Изборът на автомобил при SICILY BY CAR в Lezhe е изключително лесен. За да направите правилния избор, първо разберете причините зад наемането на кола. Например, ако търсите евтина и удобна опция да стигнете от летището до центъра на града или да се разхождате из града с малко багаж, опциите хечбек или седан ще са най-подходящите за вас. За наемане на автомобил в Lezhe, SICILY BY CAR предлага най-евтините опции в този клас. Освен това ще спестите много от гориво, тъй като колите от този клас са икономични и практички както за придвижване в града, така и извън него.

Ако пътуването Ви включва шофиране извън асфалтови пътища, SUV ще бъде добър избор. Трябва да се отбележи, че SICILY BY CAR Lezhe предлага няколко превозни средства от този клас, когато става дума за автомобили под наем. Ако се интересувате от екстремни приключения и възнамерявате да се возите в горите, степите, прериите, една офроуд кола ще бъде чудесен вариант. SICILY BY CAR Lezhe има много коли под наем на достъпни цени. Ако имате нужда не само от добра способност за смесено шофиране, но и от голям багажник, изберете комби.

За да пътувате удобно с много пътници или да превозвате голямо количество багаж, наемете миниван. Избирайки SICILY BY CAR като представител на автомобили под наем в Lezhe, имате възможност да наемете просторна кола, която да отговаря на всички Ваши нужди.

SICILY BY CAR отдаване под наем в летищата наоколо

Автомобили под наем от SICILY BY CAR Lezhe с агрегатора на Bocubo

Ако търсите автомобил под наем от SICILY BY CAR Lezhe, ние можем да Ви помогнем да намерите най-евтината и надеждна опция и най-близкия офис. Нашата услуга е създадена, за да Ви помогне бързо да намерите най-добрите автомобили за краткосрочен наем. С Bocubo можете да наемете кола само с няколко клика. Благодарение на Bocubo, наемането на автомобил от SICILY BY CAR в Lezhe става още по-бързо и удобно.

За да използвате агрегатора на Bocubo, просто посочете местоположението си и за колко дни искате да наемете превозно средство. Освен това можете да изберете опцията „Връщане на друго място“.

След няколко секунди ще видите всички оферти за коли под наем в Lezhe. Нашата услуга ще Ви покаже най-близките офиси за наем и най-евтините опции, предлагани от различни компании. Не е нужно да губите време да посещавате различни офиси за коли под наем и да говорите с мениджъри, за да научите за всички условия и цени. Вече направихме всичко това за Вас. Намирането на кола от SICILY BY CAR в Lezhe с Bocubo е чудесна възможност да резервирате и наемете практично возило за броени минути.

Защо да използваме Bocubo за наемане на кола от SICILY BY CAR в Lezhe?

Bocubo обединява най-добрите предложения от най-надеждните компании за коли под наем. С нашия агрегатор бързо ще намерите най-близкия офис на SICILY BY CAR и ще резервирате кола под наем в предварително определен ден. Можете също така да сравните оферти от SICILY BY CAR и други компании, за да изберете най-атрактивните условия и най-ниските цени.

Показваме Ви най-близките до Вас офиси. Следователно вече не е нужно да се возите из целия град в търсене на офис за автомобили под наем. Изберете желаната точка и кола, резервирайте я и платете. След това просто елате в офиса на наемната компания на указаната дата и след няколко минути ще получите ключовете. Без опашки и дълго попълване на формуляри! С Bocubo можете да наемете идеалната кола за минути!

Коли под наем в близост до Lezhe

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Lezhe. Вземете евтини цени за SICILY BY CAR на Коли под наем