INTERRENT Wiener Neudorf
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

INTERRENT Wiener Neudorf

Най-добрите коли под наем в Wiener Neudorf, Австрия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

INTERRENT Wiener Neudorf

INTERRENT за коли под наем в Wiener Neudorf

INTERRENT in Wiener Neudorf
INTERRENT
INTERRENT
7.3
/10
Много добре
7.3
/10
Обща стойност за парите
7.5
/10
Чистота
7.8
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.1
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
6.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 10 + отзиви на клиенти

Wiener Neudorf коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Interrent в Wiener Neudorf бяха прегледани от 10+ клиенти с оценка 7.3/10. Най-евтината кола от Interrent в Wiener Neudorf е автомобилът Fiat Panda в клас Малък. Цената е само 19,38 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем в Австрия. Най-евтината кола от клас Компактен от Interrent в Wiener Neudorf е предоставена от Ford Ecosport за 25,49 € на ден.

  Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Wiener Neudorf, с рейтинг средна оценка от 8.4/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Europcar е Fiat 500 от клас Малък с наем от 23,20 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Австрия, която е Компактен, най-евтината кола от Europcar в Wiener Neudorf е Fiat Tipo, на цена от 35,23 € на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Wiener Neudorf е Fiat Panda от Interrent. Цената му е само 19,38 € на ден. Interrent е прегледана от 10+ клиенти с средна оценка от 7.3/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за INTERRENT в: Wiener Neudorf

INTERRENT
Информация и Контакти
Име на фирмата: Interrent
Адрес: 134 Parkhaus 4
Телефон: 0043 (0)507010/45000
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 7.3/10, което е Много добре

INTERRENT за коли под наем в Виена, Летище (VIE)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
Interrent
Interrent
от 19 € от 22 €
Europcar
Europcar
от 28 € от 32 € от 62 € от 89 € от 45 € от 61 € от 80 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 23 € от 463 € от 486 € от 32 € от 46 €
U-Save
U-Save
от 38 € от 89 € от 39 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 57 € от 320 € от 354 € от 191 € от 193 €
MegaDrive
MegaDrive
от 40 € от 99 € от 169 € от 138 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 30 € от 30 € от 63 € от 337 € от 104 € от 35 € от 49 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 28 € от 28 € от 76 € от 110 € от 51 € от 60 €
Flizzr
Flizzr
от 28 € от 35 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 36 € от 36 € от 77 € от 111 € от 82 € от 53 €
Payless Car Rental
Payless Car Rental
от 74 € от 152 € от 220 € от 93 € от 112 €
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
от 29 € от 29 € от 286 € от 408 € от 74 € от 105 €
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
от 27 € от 26 € от 89 € от 79 €
Enterprise
Enterprise
от 29 € от 29 € от 70 €
Alamo
Alamo
от 28 € от 28 € от 65 € от 54 €
Green-Motion
Green-Motion
от 24 € от 24 € от 67 € от 99 €

INTERRENT за коли под наем отдаване под наем наблизо Wiener Neudorf

INTERRENT отдаване под наем в летищата наоколо

INTERRENT коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Wiener Neudorf

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Wiener Neudorf. Вземете евтини цени за INTERRENT на Коли под наем