Коли под наем Osijek Airport

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Osijek Airport

Най-добрите коли под наем в Osijek Airport (OSI), Хърватия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Osijek Airport (OSI), Хърватия

Най-високо оценен доставчик в Osijek Airport
SIXT
SIXT
7.2
/10
Много добре
6.7
/10
Обща стойност за парите
8.1
/10
Чистота
6.7
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.4
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.8
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

Osijek Airport коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  SIXT Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Osijek Airport, с рейтинг средна оценка от 7.2/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от SIXT Rent A Car е Volkswagen Up от клас Малък с наем от 19,52 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Хърватия, която е Икономичен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Osijek Airport е Opel Corsa, на цена от 24,36 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Osijek Airport е Volkswagen Up от SIXT Rent A Car. Цената му е само 19,52 щ.д. на ден. SIXT Rent A Car е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.2/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Osijek Airport (OSI)

Коли под наем в най-близките градове

 • Vukovar 19.99 км / 12.42 мил

Osijek Airport доставчици на Коли под наем

Pulse
9.1
/10
Отлично
Pulse
Коли под наем в близост до Osijek Airport
Pulse коли под наем близо до Osijek Airport
PULSE Osijek Airport (OSI)
Контакти:
Osijek Airport, Vukovarska Street 67, 31207 Klisa, Osijek
00385 31 22 00 47
PULSE Osijek 14.94 км / 9.28 мил
Контакти:
Osijek Downtown, Borova Street 1, Osijek
00385 31 22 00 47
SIXT Rent A Car
7.7
/10
Много добре
SIXT Rent A Car
Коли под наем в близост до Osijek Airport
SIXT Rent A Car коли под наем близо до Osijek Airport
SIXT Osijek Airport (OSI)
Контакти:
Vukovarska 67, Vukovarska 67, Klisa, 31207
+385-91-6199918
SIXT Osijek 14.94 км / 9.28 мил
Контакти:
SV L. Bogdana Mandica 113, Osijek, 31000
+385-916199918
Carwiz
7.1
/10
Много добре
Carwiz
Коли под наем в близост до Osijek Airport
1 местоположение: показване на адреса
Carwiz коли под наем близо до Osijek Airport
CARWIZ Osijek Airport (OSI)
Контакти:
Osijek Airport, Osijek
+385 (0)31 658 310

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Osijek Airport (OSI). Вземете евтини цени за SIXT, CARWIZ & PULSE на Коли под наем