INTERNATIONAL Сплит, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

INTERNATIONAL Сплит, Летище

Най-добрите коли под наем в Сплит, Летище (SPU), Хърватия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

INTERNATIONAL Сплит, Летище

INTERNATIONAL под наем Сплит, Летище

INTERNATIONAL in Сплит, Летище
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
7.7
/10
Много добре
7.4
/10
Обща стойност за парите
8.8
/10
Чистота
7.5
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.8
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Сплит, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от International Supplier в Сплит, Летище бяха прегледани от 1000+ клиенти с оценка 7.7/10. Най-евтината кола от International Supplier в Сплит, Летище е автомобилът Volkswagen Up в клас Малък. Цената е само 12,59 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем на автомобил в Сплит, Летище и автомобили от клас Компактен при наем в Хърватия. Най-евтината кола от клас Икономичен от International Supplier в Сплит, Летище е Fiat Punto за 16,62 € на ден. Най-евтината кола от клас Компактен от International Supplier в Сплит, Летище е предоставена от Opel Astra за 15,47 € на ден.

  Interrent е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Сплит, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.9/10, въз основа на 10+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Interrent е Hyundai i10 от клас Малък с наем от 94,82 € на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Сплит, Летище е Икономичен с цени от Interrent, започващи от 94,82 € на ден за Hyundai i20.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Хърватия, която е Компактен, най-евтината кола от Interrent в Сплит, Летище е Hyundai i30, на цена от 113,78 € на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Хърватия, името му е SIXT Rent A Car (средна оценка от 6.9/10, оценена от 2000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Икономичен в Сплит, Летище е Opel Corsa, с цени от 17,28 € на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Opel Astra. Цената му започва от 21,92 € на ден от SIXT Rent A Car, чийто среден рейтинг е 6.9/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Сплит, Летище е Volkswagen Golf от AVIS Car Rental. Цената му е само 6,80 € на ден. AVIS Car Rental е прегледана от 250+ клиенти с средна оценка от 7/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за INTERNATIONAL в: Сплит, Летище

INTERNATIONAL
Информация и Контакти
Име на фирмата: International Supplier
Адрес: Cesta Dr. Franje Tudmana 1270, Kastel Stafilic, Kastel Stafilic, 21127
Телефон: +385-21797063
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 7.7/10, което е Много добре

INTERNATIONAL за коли под наем отдаване под наем наблизо Сплит, Летище

INTERNATIONAL коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Сплит, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

 • Hvar 48.82 км / 30.34 мил

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Сплит, Летище. Вземете евтини цени за INTERNATIONAL на Коли под наем