EUROPCAR Задар, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

EUROPCAR Задар, Летище

Най-добрите коли под наем в Задар, Летище (ZAD), Хърватия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

EUROPCAR Задар, Летище

EUROPCAR под наем Задар, Летище

EUROPCAR in Задар, Летище
EUROPCAR
EUROPCAR
8.4
/10
Отлично
8.2
/10
Обща стойност за парите
8.5
/10
Чистота
8.8
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.2
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.2
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 100 + отзиви на клиенти

Задар, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Europcar в Задар, Летище бяха прегледани от 100+ клиенти с оценка 8.4/10. Най-евтината кола от Europcar в Задар, Летище е автомобилът Citroen C3 в клас Икономичен. Цената е само 22,29 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем на автомобил в Задар, Летище и автомобили от клас Компактен при наем в Хърватия. Най-евтината кола от клас Икономичен от Europcar в Задар, Летище е Citroen C3 за 22,29 € на ден. Най-евтината кола от клас Компактен от Europcar в Задар, Летище е предоставена от Ford Focus за 24,56 € на ден.

  Hertz Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Задар, Летище, с рейтинг средна оценка от 9.2/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Hertz Car Hire е Volkswagen Up от клас Малък с наем от 24,34 € на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Задар, Летище е Икономичен с цени от Hertz Car Hire, започващи от 26,91 € на ден за Opel Corsa.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Хърватия, която е Компактен, най-евтината кола от Hertz Car Hire в Задар, Летище е Opel Astra, на цена от 30,22 € на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен в Задар, Летище, предоставен от Avant-Car (оценен на 6.7/10 от 1000+ клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Volkswagen Polo с цена от 15,60 € на ден.

  Най-евтиният автомобил Компактен е представен от същия продавач: Avant-Car. Колата е на Volkswagen Golf, с цена от 16,06 € на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Хърватия, името му е SIXT Rent A Car (средна оценка от 6.8/10, оценена от 2000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Икономичен в Задар, Летище е Fiat Punto, с цени от 25,33 € на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е BMW 1 Series. Цената му започва от 56,47 € на ден от SIXT Rent A Car, чийто среден рейтинг е 6.8/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Задар, Летище е Opel Adam от Global-Rent-A-Car. Цената му е само 6,82 € на ден. Global-Rent-A-Car не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за EUROPCAR в: Задар, Летище

EUROPCAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Europcar
Адрес: ZADAR AIRPORT, ZADAR, 23000
Телефон: 385 98 475337
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 8.4/10, което е Отлично

EUROPCAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Задар, Летище

EUROPCAR коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Задар, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Задар, Летище. Вземете евтини цени за EUROPCAR на Коли под наем