GREEN MOTION Загреб, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

GREEN MOTION Загреб, Летище

Най-добрите коли под наем в Загреб, Летище (ZAG), Хърватия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

GREEN MOTION Загреб, Летище

GREEN MOTION под наем Загреб, Летище

GREEN MOTION in Загреб, Летище
GREEN MOTION
GREEN MOTION
7.8
/10
Много добре
8
/10
Обща стойност за парите
7.5
/10
Чистота
8.2
/10
Обслужване на бюрото за наем
7
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.1
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 250 + отзиви на клиенти

Загреб, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Green-Motion в Загреб, Летище бяха прегледани от 250+ клиенти с оценка 7.8/10. Най-евтината кола от Green-Motion в Загреб, Летище е автомобилът Suzuki Grand Vitara в клас SUV. Цената е само 27,45 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем на автомобил в Загреб, Летище и автомобили от клас Икономичен при наем в Хърватия. Най-евтината кола от клас Компактен от Green-Motion в Загреб, Летище е Opel Astra за 51,34 щ.д. на ден. Най-евтината кола от клас Икономичен от Green-Motion в Загреб, Летище е предоставена от Opel Corsa за 65,78 щ.д. на ден.

  ORYX Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Загреб, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.8/10, въз основа на 1000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от ORYX Rent A Car е Volkswagen Up от клас Малък с наем от 17,25 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Загреб, Летище е Компактен с цени от ORYX Rent A Car, започващи от 19,01 щ.д. на ден за Volkswagen Golf.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Хърватия, която е Икономичен, най-евтината кола от ORYX Rent A Car в Загреб, Летище е Volkswagen Polo, на цена от 18,01 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Хърватия, името му е SIXT Rent A Car (средна оценка от 8.2/10, оценена от 2000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Компактен в Загреб, Летище е Audi A3, с цени от 53,95 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Fiat Punto. Цената му започва от 40,18 щ.д. на ден от SIXT Rent A Car, чийто среден рейтинг е 8.2/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Загреб, Летище е Fiat Panda от Goldcar rental. Цената му е само 4,09 щ.д. на ден. Goldcar rental не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за GREEN MOTION в: Загреб, Летище

GREEN MOTION
Информация и Контакти
Име на фирмата: Green-Motion
Адрес: Zagreb International Airport , Petina, 10410
Телефон: +385 95 11 77 222
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Посрещане — Представител на компанията за автомобили под наем ще ви посрещне на летището и ще ви отведе до мястото на взимане на автомобила.
Рейтинг: 7.8/10, което е Много добре

GREEN MOTION за коли под наем отдаване под наем наблизо Загреб, Летище

GREEN MOTION коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Загреб, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

 • Sisak 38.6 км / 23.99 мил

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Загреб, Летище. Вземете евтини цени за GREEN MOTION на Коли под наем