SUV Отдаване под наем Острава, Летище

10
00
10
00
SUV Отдаване под наем Острава, Летище

SUV Отдаване под наем Острава, Летище

Най-добрите коли под наем в Острава, Летище (OSR), Чешка република. Без скрити такси. Безплатно анулиране

SUV под наем Острава, Летище

EUROPCAR in Острава, Летище
EUROPCAR
EUROPCAR
9.1
/10
Отлично
8.7
/10
Обща стойност за парите
9.3
/10
Чистота
9.2
/10
Обслужване на бюрото за наем
9.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 25 + отзиви на клиенти

Острава, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите SUV са широко резервирани от нашите клиенти в Острава, Летище. Най-евтиният SUV автомобил е представен от Kia Sportage от Rent-Plus в Острава, Летище. Цената му започва от 113,07 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете SUV кола от най-високо оценената компания в Острава, Летище, рябва да обърнете внимание на Europcar. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 25+ клиенти със среден резултат от 9.1/10. SUV колата от Europcar в Острава, Летище с най-ниската възможна цена е BMW X3. Ще ви струва около 151,49 щ.д. на ден.

  Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Острава, Летище, с рейтинг средна оценка от 9.1/10, въз основа на 25+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Europcar е Volkswagen Sharan от клас Бусове с наем от 51,09 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Острава, Летище е Компактен с цени от Europcar, започващи от 100,99 щ.д. на ден за Volkswagen Golf.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Чешка република, която е Икономичен, най-евтината кола от Europcar в Острава, Летище е Volkswagen Polo, на цена от 69,01 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Компактен в Острава, Летище, предоставен от Green-Motion (оценен на 8/10 от 100+ клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Ford Focus с цена от 181,16 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен е представен от същия продавач: Green-Motion. Колата е на Ford Fiesta, с цена от 210,08 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Чешка република, името му е Budget Car Rental (средна оценка от 8.6/10, оценена от 1000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Компактен в Острава, Летище е Volkswagen Golf, с цени от 24,32 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Volkswagen Polo. Цената му започва от 19,55 щ.д. на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 8.6/10, въз основа на 1000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Острава, Летище е Skoda Citigo от Budget Car Rental. Цената му е само 19,19 щ.д. на ден. Budget Car Rental е прегледана от 1000+ клиенти с средна оценка от 8.6/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

SUV за коли под наем отдаване под наем наблизо Острава, Летище

SUV коли под наем в железопътни гари

SUV коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Острава, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

 • Ostrava 19.72 км / 12.25 мил

Most Popular car groups near Острава, Летище

SUV rental at Острава, Летище

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • BMW X3 5 Places | 4 Bags
 • Skoda Kodiaq 5 Places | 6 Bags
 • Audi Q7 5 Places | 3 Bags

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Острава, Летище. Вземете евтини цени за SUV на Коли под наем