GREEN MOTION Прага, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

GREEN MOTION Прага, Летище

Най-добрите коли под наем в Прага, Летище (PRG), Чешка република. Без скрити такси. Безплатно анулиране

GREEN MOTION Прага, Летище

GREEN MOTION под наем Прага, Летище

GREEN MOTION in Прага, Летище
GREEN MOTION
GREEN MOTION
7.8
/10
Много добре
7.7
/10
Обща стойност за парите
9
/10
Чистота
7.3
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.4
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.4
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 100 + отзиви на клиенти

Прага, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Green-Motion в Прага, Летище бяха прегледани от 100+ клиенти с оценка 7.8/10. Най-евтината кола от Green-Motion в Прага, Летище е автомобилът Skoda Citigo в клас Малък. Цената е само 19,94 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем на автомобил в Прага, Летище и автомобили от клас Икономичен при наем в Чешка република. Най-евтината кола от клас Компактен от Green-Motion в Прага, Летище е Ford Focus за 28,86 щ.д. на ден. Най-евтината кола от клас Икономичен от Green-Motion в Прага, Летище е предоставена от Ford Fiesta за 23,20 щ.д. на ден.

  Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Прага, Летище, с рейтинг средна оценка от 9.1/10, въз основа на 25+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Europcar е Skoda Fabia Estate от клас Стандартен с наем от 38,05 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Прага, Летище е Компактен с цени от Europcar, започващи от 52,34 щ.д. на ден за Volkswagen Golf.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Чешка република, името му е Budget Car Rental (средна оценка от 8.1/10, оценена от 1000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Компактен в Прага, Летище е Volkswagen Golf, с цени от 28,09 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Volkswagen Polo. Цената му започва от 20,73 щ.д. на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 8.1/10, въз основа на 1000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Прага, Летище е Skoda Citigo от Firefly Car Rental. Цената му е само 10,16 щ.д. на ден. Firefly Car Rental е прегледана от 50+ клиенти с средна оценка от 8.7/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за GREEN MOTION в: Прага, Летище

GREEN MOTION
Информация и Контакти
Име на фирмата: Green-Motion
Адрес: Vaclav Havel Airport Prague, Aviatická 1092/8, Prague 6
Телефон: 00 420 725 293 523
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 7.8/10, което е Много добре

GREEN MOTION за коли под наем отдаване под наем наблизо Прага, Летище

GREEN MOTION коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Прага, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Прага, Летище. Вземете евтини цени за GREEN MOTION на Коли под наем