Коли под наем Bourg En Bresse Train Station

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Bourg En Bresse Train Station

Най-добрите коли под наем в Bourg En Bresse Train Station, Франция. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Bourg En Bresse Train Station, Франция

Най-високо оценен доставчик в Bourg En Bresse Train Station
HERTZ
HERTZ
8
/10
Много добре
7.8
/10
Обща стойност за парите
8.5
/10
Чистота
8.2
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.6
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.1
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 5000 + отзиви на клиенти

Bourg En Bresse Train Station коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Hertz Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Bourg En Bresse Train Station, с рейтинг средна оценка от 8/10, въз основа на 5000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Hertz Car Hire е Ford C-Max от клас Стандартен с наем от 90,52 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Bourg En Bresse Train Station е Среден с цени от Hertz Car Hire, започващи от 90,52 щ.д. на ден за Ford C-Max.

  Най-евтиният автомобил под наем в Bourg En Bresse Train Station е Fiat 500 от AVIS Car Rental. Цената му е само 80,15 щ.д. на ден. AVIS Car Rental е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Bourg En Bresse Train Station

Коли под наем в железопътни гари

Bourg En Bresse Train Station доставчици на Коли под наем

Keddy-By-Europcar
8
/10
Много добре
Keddy-By-Europcar
Коли под наем в близост до Bourg En Bresse Train Station
1 местоположение: показване на адреса
Keddy-By-Europcar коли под наем близо до Bourg En Bresse Train Station
KEDDY BY EUROPCAR Macon Loche Tgv Station 35.46 км / 22.04 мил
Контакти:
GARE DE MACON LOCHE, LOCHE, 71000
33 0 385201414
Europcar
7.7
/10
Много добре
Europcar
Коли под наем в близост до Bourg En Bresse Train Station
1 местоположение: показване на адреса
Europcar коли под наем близо до Bourg En Bresse Train Station
EUROPCAR Macon Loche Tgv Station 35.46 км / 22.04 мил
Контакти:
GARE DE MACON LOCHE, LOCHE, 71000
33 0 385201414
AVIS Car Rental
7.4
/10
Много добре
AVIS Car Rental
Коли под наем в близост до Bourg En Bresse Train Station
AVIS Car Rental коли под наем близо до Bourg En Bresse Train Station
AVIS Macon Ville Train Station 32.64 км / 20.28 мил
Контакти:
Gare SNCF, Macon, 71000
(33) 8 20 61 16 62
AVIS Bellegarde Sur Valserine Train Station 47.22 км / 29.34 мил
Контакти:
Gare SNCF, Bellegarde, 01200
(33) 4 50 48 25 64
ADA Car Rental
ADA Car Rental
Коли под наем в близост до Bourg En Bresse Train Station
1 местоположение: показване на адреса
ADA Car Rental коли под наем близо до Bourg En Bresse Train Station
ADA Macon Ville Train Station 32.64 км / 20.28 мил
Контакти:
1066 et 1074 avenue de Lattre, de Tassigny, Macon, 71000, FR
0033 3 85 33 85 25 / 674364333

Други популярни търсения в Bourg En Bresse Train Station

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Bourg En Bresse Train Station. Вземете евтини цени за HERTZ, EUROPCAR & AVIS на Коли под наем