Коли под наем Кайен, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Кайен, Летище

Най-добрите коли под наем в Кайен, Летище (CAY), Френска Гвиана. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Кайен, Летище (CAY), Френска Гвиана

Кайен, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Френска Гвиана, която е Малък, най-евтината кола от Europcar в Кайен, Летище е Peugeot 106, на цена от 37,19 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Френска Гвиана, името му е Thrifty Car Rental (средна оценка от 0/10, оценена от + клиенти). Най-евтиният автомобил Компактен в Кайен, Летище е Peugeot 308, с цени от 65,71 щ.д. на ден.

  Сред Малък, най-популярният модел е Peugeot 108. Цената му започва от 47,72 щ.д. на ден от Thrifty Car Rental, чийто среден рейтинг е 0/10, въз основа на + отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Кайен, Летище е Kia Picanto от Jumbo-Car. Цената му е само 32,05 щ.д. на ден. Jumbo-Car не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Кайен, Летище (CAY)

Коли под наем в най-близките градове

Кайен, Летище доставчици на Коли под наем

Europcar
Europcar
Коли под наем в близост до Кайен, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Europcar коли под наем близо до Кайен, Летище
EUROPCAR Кайен, Летище (CAY)
Контакти:
AEROPORT FELIX EBOUE, MATOURY, 97351
594 5 94351827
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
Коли под наем в близост до Кайен, Летище
1 местоположение: показване на адреса
AVIS Car Rental коли под наем близо до Кайен, Летище
AVIS Кайен, Летище (CAY)
Контакти:
Plateau de Rochambeau RTE 4, Cayenne, 97351
(594) 353-414
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
Коли под наем в близост до Кайен, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Hertz Car Hire коли под наем близо до Кайен, Летище
HERTZ Кайен, Летище (CAY)
Контакти:
Cayenne – Félix Eboué Airport, Matoury, 97351
+594 594356069
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
Коли под наем в близост до Кайен, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Thrifty Car Rental коли под наем близо до Кайен, Летище
THRIFTY Кайен, Летище (CAY)
Контакти:
Cayenne – Félix Eboué Airport, Matoury, 97351
594356069
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
Коли под наем в близост до Кайен, Летище
1 местоположение: показване на адреса
SIXT Rent A Car коли под наем близо до Кайен, Летище
SIXT Кайен, Летище (CAY)
Контакти:
Comptoir Airport, Matoury, 97351
+594-594-298042
Jumbo-Car
Jumbo-Car
Коли под наем в близост до Кайен, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Jumbo-Car коли под наем близо до Кайен, Летище
JUMBO CAR Кайен, Летище (CAY)
Контакти:
Félix Eboué Airport 97351 Matoury
00 594 594 25 05 73 / 00 594 694 45 08 33

Други популярни търсения в Кайен, Летище (CAY)

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Кайен, Летище (CAY). Вземете евтини цени за EUROPCAR, AVIS, HERTZ, THRIFTY & SIXT на Коли под наем