EUROPCAR Cologne Train Station Central Station

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

EUROPCAR Cologne Train Station Central Station

Най-добрите коли под наем в Cologne Train Station Central Station, Германия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

EUROPCAR Cologne Train Station Central Station

EUROPCAR под наем Cologne Train Station Central Station

EUROPCAR in Cologne Train Station Central Station
EUROPCAR
EUROPCAR
8
/10
Много добре
7.6
/10
Обща стойност за парите
8.7
/10
Чистота
7.9
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.7
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.2
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

Cologne Train Station Central Station коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Europcar в Cologne Train Station Central Station бяха прегледани от 2000+ клиенти с оценка 8/10. Най-евтината кола от Europcar в Cologne Train Station Central Station е автомобилът Volkswagen Up в клас Малък. Цената е само 81,84 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Стандартен при наем на автомобил в Cologne Train Station Central Station. Най-евтината кола от клас Стандартен от Europcar в Cologne Train Station Central Station е Ford Focus Estate за 95,43 € на ден.

  SIXT Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Cologne Train Station Central Station, с рейтинг средна оценка от 8.1/10, въз основа на 250+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от SIXT Rent A Car е Volkswagen Polo от клас Икономичен с наем от 93,43 € на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Cologne Train Station Central Station е Комби с цени от SIXT Rent A Car, започващи от 119,89 € на ден за Volkswagen Golf Estate.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Германия, която е Компактен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Cologne Train Station Central Station е Opel Astra, на цена от 111,16 € на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Германия, името му е Europcar (средна оценка от 8/10, оценена от 2000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Комби в Cologne Train Station Central Station е Ford Focus Estate, с цени от 95,43 € на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Cologne Train Station Central Station е Seat Ibiza от Budget Car Rental. Цената му е само 79,17 € на ден. Budget Car Rental е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.7/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за EUROPCAR в: Cologne Train Station Central Station

EUROPCAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Europcar
Адрес: TRANKGASSE 11 DB Reisezentrum !RETURN: KOSTGASSE!, KOELN, 50667
Телефон: 49 0221 1392748
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.
Рейтинг: 8/10, което е Много добре

EUROPCAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Cologne Train Station Central Station

EUROPCAR отдаване под наем в летищата наоколо

EUROPCAR коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Cologne Train Station Central Station

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Cologne Train Station Central Station. Вземете евтини цени за EUROPCAR на Коли под наем