GLOBAL RENT A CAR Летище Хан Франкфурт

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

GLOBAL RENT A CAR Летище Хан Франкфурт

Най-добрите коли под наем в Летище Хан Франкфурт (HHN), Германия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

GLOBAL RENT A CAR Летище Хан Франкфурт

GLOBAL RENT A CAR под наем Летище Хан Франкфурт

GLOBAL RENT A CAR in Летище Хан Франкфурт
GLOBAL RENT A CAR
GLOBAL RENT A CAR
8.3
/10
Отлично
7.4
/10
Обща стойност за парите
9.2
/10
Чистота
8.2
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.2
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.5
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 5000 + отзиви на клиенти

Летище Хан Франкфурт коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Global-Rent-A-Car в Летище Хан Франкфурт бяха прегледани от 5000+ клиенти с оценка 8.3/10. Най-евтината кола от Global-Rent-A-Car в Летище Хан Франкфурт е автомобилът Ford Fiesta в клас Икономичен. Цената е само 25,22 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем на автомобил в Летище Хан Франкфурт и автомобили от клас Компактен при наем в Германия. Най-евтината кола от клас Икономичен от Global-Rent-A-Car в Летище Хан Франкфурт е Ford Fiesta за 25,22 € на ден. Най-евтината кола от клас Компактен от Global-Rent-A-Car в Летище Хан Франкфурт е предоставена от Fiat 500L за 31,30 € на ден.

  Flizzr е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Летище Хан Франкфурт, с рейтинг средна оценка от 9/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Flizzr е Peugeot 208 от клас Икономичен с наем от 25,95 € на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Летище Хан Франкфурт е Икономичен с цени от Flizzr, започващи от 25,95 € на ден за Peugeot 208.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Германия, която е Компактен, най-евтината кола от Flizzr в Летище Хан Франкфурт е Opel Meriva, на цена от 57,95 € на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Германия, името му е Europcar (средна оценка от 8.7/10, оценена от 2000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Икономичен в Летище Хан Франкфурт е Volkswagen Polo, с цени от 34,79 € на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е BMW 1 Series. Цената му започва от 27,30 € на ден от Europcar, чийто среден рейтинг е 8.7/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Летище Хан Франкфурт е Hyundai i10 от InterRent. Цената му е само 16,94 € на ден. InterRent е прегледана от 1000+ клиенти с средна оценка от 8.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за GLOBAL RENT A CAR в: Летище Хан Франкфурт

GLOBAL RENT A CAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Global-Rent-A-Car
Адрес: Car Rental Center / Mietwagenzentrum , Building 600 , Hahn, 55483
Телефон: 0049 (0)6543 / 50 87 20
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 8.3/10, което е Отлично

Коли под наем в близост до Летище Хан Франкфурт

Наемане на автомобили в близките летища

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Летище Хан Франкфурт. Вземете евтини цени за GLOBAL RENT A CAR на Коли под наем