FLIZZR Международно Летище Франкфурт

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

FLIZZR Международно Летище Франкфурт

Най-добрите коли под наем в Международно Летище Франкфурт (FRA), Германия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

FLIZZR Международно Летище Франкфурт

FLIZZR под наем Международно Летище Франкфурт

FLIZZR in Международно Летище Франкфурт
FLIZZR
FLIZZR
8
/10
Много добре
7.3
/10
Обща стойност за парите
8.1
/10
Чистота
7.5
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.4
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.7
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Международно Летище Франкфурт коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Flizzr в Международно Летище Франкфурт бяха прегледани от 500+ клиенти с оценка 8/10. Най-евтината кола от Flizzr в Международно Летище Франкфурт е автомобилът Skoda Citigo в клас Малък. Цената е само 24,56 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем в Германия. Най-евтината кола от клас Компактен от Flizzr в Международно Летище Франкфурт е предоставена от Opel Meriva за 28,18 щ.д. на ден.

  SIXT Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Международно Летище Франкфурт, с рейтинг средна оценка от 8.6/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от SIXT Rent A Car е Peugeot 307 от клас Компактен с наем от 39,59 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Германия, която е Компактен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Международно Летище Франкфурт е Peugeot 307, на цена от 39,59 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Компактен е представен от Global-Rent-A-Car (оценен на 6.6/10 от 5000+ клиенти). Колата е на Fiat 500L, с цена от 22,86 щ.д. на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Volkswagen Golf. Цената му започва от 58,94 щ.д. на ден от Europcar, чийто среден рейтинг е 7.4/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Международно Летище Франкфурт е Audi A1 от Keddy-By-Europcar. Цената му е само 21,28 щ.д. на ден. Keddy-By-Europcar е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.7/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за FLIZZR в: Международно Летище Франкфурт

FLIZZR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Flizzr
Адрес: Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenz., Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum, Frankfurt, 60549
Телефон: +49 180 6 666666
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 8/10, което е Много добре

FLIZZR за коли под наем отдаване под наем наблизо Международно Летище Франкфурт

FLIZZR коли под наем в железопътни гари

FLIZZR коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Международно Летище Франкфурт

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Международно Летище Франкфурт. Вземете евтини цени за FLIZZR на Коли под наем