EUROPCAR Tralee
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

EUROPCAR Tralee

Най-добрите коли под наем в Tralee, Ирландия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

EUROPCAR Tralee

EUROPCAR за коли под наем в Tralee

EUROPCAR in Tralee
EUROPCAR
EUROPCAR
7.6
/10
Много добре
7.2
/10
Обща стойност за парите
8.1
/10
Чистота
7.7
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.7
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.4
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

Tralee коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Europcar в Tralee бяха прегледани от 2000+ клиенти с оценка 7.6/10. Най-евтината кола от Europcar в Tralee е автомобилът Volkswagen Up в клас Малък. Цената е само 23,36 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Ирландия. Най-евтината кола от клас Икономичен от Europcar в Tralee е предоставена от Ford Fiesta за 23,84 € на ден.

  Thrifty Car Rental е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Tralee, с рейтинг средна оценка от 8.5/10, въз основа на 5000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Thrifty Car Rental е Volkswagen Up от клас Малък с наем от 14,77 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Ирландия, която е Икономичен, най-евтината кола от Thrifty Car Rental в Tralee е Opel Corsa, на цена от 20,86 € на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Volkswagen Polo. Цената му започва от 48,47 € на ден от CARHIRE, чийто среден рейтинг е 8/10, въз основа на 10000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Tralee е Fiat Panda от Payless Car Rental. Цената му е само 12,54 € на ден. Payless Car Rental е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.7/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за EUROPCAR в: Tralee

EUROPCAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Europcar
Адрес: MAIN TERMINAL, FARRANFORE AIRPORT KILLARNEY, FARRANFORE, CO. KERRY, V93HE6T, Kerry
Телефон: 353 61 206080
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 7.6/10, което е Много добре

EUROPCAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Tralee

EUROPCAR отдаване под наем в летищата наоколо

Коли под наем в близост до Tralee

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Tralee. Вземете евтини цени за EUROPCAR на Коли под наем