AIRCAR Фез, Летище
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

AIRCAR Фез, Летище

Най-добрите коли под наем в Фез, Летище (FEZ), Мароко. Без скрити такси. Безплатно анулиране

AIRCAR Фез, Летище

AIRCAR за коли под наем в Фез, Летище

AIRCAR in Фез, Летище
AIRCAR
AIRCAR
5.7
/10
Средно
6.2
/10
Обща стойност за парите
4.6
/10
Чистота
6
/10
Обслужване на бюрото за наем
5.6
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

Фез, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от AirCar Car Rental в Фез, Летище бяха прегледани от 2000+ клиенти с оценка 5.7/10. Най-евтината кола от AirCar Car Rental в Фез, Летище е автомобилът Hyundai i10 в клас Малък. Цената е само 22,44 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Мароко. Най-евтината кола от клас Икономичен от AirCar Car Rental в Фез, Летище е предоставена от Toyota Yaris за 24,57 € на ден.

  SIXT Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Фез, Летище, с рейтинг средна оценка от 7.5/10, въз основа на 250+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от SIXT Rent A Car е Citroen C-Elysee от клас Компактен с наем от 36,11 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Мароко, която е Икономичен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Фез, Летище е Ford Fiesta, на цена от 47,30 € на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Toyota Yaris Hybrid. Цената му започва от 13,69 € на ден от Dollar Car Rental, чийто среден рейтинг е 7.1/10, въз основа на 1000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Фез, Летище е Renault Twingo от Green-Motion. Цената му е само 13,18 € на ден. Green-Motion е прегледана от 250+ клиенти с средна оценка от 4.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за AIRCAR в: Фез, Летище

AIRCAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: AirCar Car Rental
Адрес: Airport Saiss, Terminal 1 Arrival Area , FEZ, 30022
Телефон: +212535932936 /+212 (0) 06 60 14 69 83
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Посрещане — Представител на компанията за автомобили под наем ще ви посрещне на летището и ще ви отведе до мястото на взимане на автомобила.
Рейтинг: 5.7/10, което е Средно

AIRCAR за коли под наем в Фез, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Екзотичен
Екзотичен
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
от 22 € от 25 € от 208 € от 33 € от 40 € от 278 €
Green-Motion
Green-Motion
от 48 € от 13 € от 125 € от 82 € от 105 €
Europcar
Europcar
от 53 € от 51 € от 99 € от 294 € от 107 € от 105 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 52 € от 36 € от 31 € от 21 € от 24 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
от 49 € от 14 € от 31 € от 18 € от 24 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 51 € от 47 € от 57 € от 80 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 51 € от 19 € от 209 € от 161 € от 45 € от 30 €
LocationAuto
LocationAuto
от 53 € от 30 € от 344 € от 96 € от 550 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 28 € от 29 € от 29 € от 84 €
Prepaid
Prepaid
от 36 € от 300 €
Flizzr
Flizzr
от 47 € от 43 € от 53 € от 73 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 54 € от 87 € от 120 € от 73 €
International Supplier
International Supplier
от 42 € от 68 € от 58 € от 107 €
Budget
Budget
от 53 € от 62 € от 173 € от 72 € от 58 €
Hire-Group
Hire-Group
от 40 € от 47 € от 164 € от 93 € от 126 €
Addcar
Addcar
от 43 € от 42 € от 328 € от 61 € от 84 €
Firefly
Firefly
от 48 € от 55 € от 45 € от 89 €

AIRCAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Фез, Летище

AIRCAR коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Фез, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

 • Фес 12.01 км / 7.46 мил

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Фез, Летище. Вземете евтини цени за AIRCAR на Коли под наем