EZI Оукланд, Летище
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

EZI Оукланд, Летище

Най-добрите коли под наем в Оукланд, Летище (AKL), Нова Зеландия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

EZI Оукланд, Летище

EZI за коли под наем в Оукланд, Летище

EZI in Оукланд, Летище
EZI
EZI
8.6
/10
Отлично
8.8
/10
Обща стойност за парите
8.3
/10
Чистота
8.8
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.9
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9.1
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Оукланд, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Ezi Car Rental в Оукланд, Летище бяха прегледани от 500+ клиенти с оценка 8.6/10. Най-евтината кола от Ezi Car Rental в Оукланд, Летище е автомобилът Nissan Tiida в клас Икономичен. Цената е само 21,71 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас SUV при наем в Нова Зеландия. Най-евтината кола от клас SUV от Ezi Car Rental в Оукланд, Летище е предоставена от Mitsubishi Outlander за 53,43 € на ден.

  Abell Rentals е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Оукланд, Летище, с рейтинг средна оценка от 9.4/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Abell Rentals е Toyota Echo от клас Малък с наем от 15,82 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Нова Зеландия, която е SUV, най-евтината кола от Abell Rentals в Оукланд, Летище е Hyundai Tucson, на цена от 50,92 € на ден.

  Сред SUV, най-популярният модел е Mahindra XUV 500. Цената му започва от 35,52 € на ден от Hitch-Car-Rentals, чийто среден рейтинг е 7.4/10, въз основа на 100+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Оукланд, Летище е Hyundai Getz от Letz-Rent-A-Car. Цената му е само 11,00 € на ден. Letz-Rent-A-Car е прегледана от 10+ клиенти с средна оценка от 9.2/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за EZI в: Оукланд, Летище

EZI
Информация и Контакти
Име на фирмата: Ezi Car Rental
Адрес: Off Airport, 7 Percival Gull Place, Auckland, 2022
Телефон: +64 (0)9 254 4397
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Безплатен летищен автобус — Компанията за автомобили под наем осигурява безплатен летищен автобус до място за взимане на автомобила в близост до главния терминал.
Рейтинг: 8.6/10, което е Отлично

EZI за коли под наем в Оукланд, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
от 22 € от 133 € от 53 €
Abell Rentals
Abell Rentals
от 16 € от 41 € от 32 € от 108 € от 42 € от 51 €
Letz-Rent-A-Car
Letz-Rent-A-Car
от 16 € от 11 € от 31 € от 63 € от 21 € от 20 €
Mode-Rentals
Mode-Rentals
от 17 € от 23 € от 27 € от 97 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 34 € от 38 € от 57 € от 37 €
Hitch-Car-Rentals
Hitch-Car-Rentals
от 19 € от 28 € от 84 € от 36 €
National
National
от 94 € от 126 € от 116 €
Sixt
Sixt
от 43 € от 58 € от 47 €
Aerodrive
Aerodrive
от 30 € от 45 € от 49 € от 41 €
Interrent
Interrent
от 27 €
Snap-Rentals
Snap-Rentals
от 33 € от 109 € от 48 €
Enterprise
Enterprise
от 46 € от 137 € от 34 €
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
от 21 € от 67 € от 27 € от 31 €
Alamo
Alamo
от 92 € от 124 € от 106 €
Drive-Nz
Drive-Nz
от 50 € от 30 € от 79 € от 24 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
от 159 € от 278 € от 125 €
East-Coast
East-Coast
от 21 € от 37 € от 57 € от 27 €
Europcar
Europcar
от 80 € от 86 € от 164 € от 84 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 38 € от 49 € от 47 €
Lucky Rentals
Lucky Rentals
от 17 € от 31 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 32 € от 36 € от 153 € от 40 €
SNAP Rentals
SNAP Rentals
от 22 € от 37 € от 37 €
Go-Rentals
Go-Rentals
от 30 € от 83 € от 44 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 95 € от 47 € от 85 € от 69 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 38 € от 98 € от 37 € от 101 € от 96 €
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
от 27 € от 36 € от 66 € от 58 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 55 € от 87 € от 57 €
Dollar
Dollar
от 32 € от 23 €

EZI за коли под наем отдаване под наем наблизо Оукланд, Летище

EZI отдаване под наем в летищата наоколо

EZI коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Оукланд, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

 • Waiheke 32.56 км / 20.23 мил

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Оукланд, Летище. Вземете евтини цени за EZI на Коли под наем