Коли под наем Хамилтън, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Хамилтън, Летище

Най-добрите коли под наем в Хамилтън, Летище (HLZ), Нова Зеландия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Хамилтън, Летище (HLZ), Нова Зеландия

Най-високо оценен доставчик в Хамилтън, Летище
EUROPCAR
EUROPCAR
8.2
/10
Отлично
7.7
/10
Обща стойност за парите
7.8
/10
Чистота
8.2
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.3
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.9
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Хамилтън, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Хамилтън, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.2/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Europcar е Holden Spark от клас Икономичен с наем от 67,40 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Хамилтън, Летище е Икономичен с цени от Europcar, започващи от 67,40 щ.д. на ден за Holden Spark.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Нова Зеландия, която е SUV, най-евтината кола от Europcar в Хамилтън, Летище е Nissan Qashqai, на цена от 72,44 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен в Хамилтън, Летище, предоставен от AVIS Car Rental (оценен на 0/10 от + клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Toyota Yaris с цена от 48,21 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил SUV е представен от същия продавач: AVIS Car Rental. Колата е на Holden Trax, с цена от 54,42 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Хамилтън, Летище е Holden Barina от Hertz Car Hire. Цената му е само 46,00 щ.д. на ден. Hertz Car Hire не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Хамилтън, Летище (HLZ)

Коли под наем в най-близките градове

Хамилтън, Летище доставчици на Коли под наем

Budget Car Rental
8.5
/10
Отлично
Budget Car Rental
Коли под наем в близост до Хамилтън, Летище
Budget Car Rental коли под наем близо до Хамилтън, Летище
BUDGET Хамилтън, Летище (HLZ)
Контакти:
Terminal Building, Hamilton, 3282, XX
07 838 3585
BUDGET Hamilton Downtown 9.22 км / 5.73 мил
Контакти:
4 Vialou Street, Hamilton, 3204, XX
07 838 3585
Hertz Car Hire
8.2
/10
Отлично
Hertz Car Hire
Коли под наем в близост до Хамилтън, Летище
Hertz Car Hire коли под наем близо до Хамилтън, Летище
HERTZ Хамилтън, Летище (HLZ)
Контакти:
Hamilton Apt, Hamilton, 3283
07 8394824
HERTZ Hamilton Downtown 9.22 км / 5.73 мил
Контакти:
98 Tristram St, Hamilton, 3204
07 8394824
Europcar
8.2
/10
Отлично
Europcar
Коли под наем в близост до Хамилтън, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Europcar коли под наем близо до Хамилтън, Летище
EUROPCAR Хамилтън, Летище (HLZ)
Контакти:
TERMINAL BUILDING, HAMILTON, 3282
64 07 8230990
AVIS Car Rental
7.8
/10
Много добре
AVIS Car Rental
Коли под наем в близост до Хамилтън, Летище
AVIS Car Rental коли под наем близо до Хамилтън, Летище
AVIS Хамилтън, Летище (HLZ)
Контакти:
Terminal Building, Hamilton, 3282, XX
(64) 7-839-4915
AVIS Hamilton Downtown 9.22 км / 5.73 мил
Контакти:
4 Vialou Street, Hamilton, 3204, XX
(64) 07-839 4915

Други популярни търсения в Хамилтън, Летище (HLZ)

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Хамилтън, Летище (HLZ). Вземете евтини цени за EUROPCAR, BUDGET, AVIS & HERTZ на Коли под наем