Коли под наем Палмерстън Норт, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Палмерстън Норт, Летище

Най-добрите коли под наем в Палмерстън Норт, Летище (PMR), Нова Зеландия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Палмерстън Норт, Летище (PMR), Нова Зеландия

Най-високо оценен доставчик в Палмерстън Норт, Летище
AVIS
AVIS
8.3
/10
Отлично
8
/10
Обща стойност за парите
8.9
/10
Чистота
7.5
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.2
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.7
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 100 + отзиви на клиенти

Палмерстън Норт, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  AVIS Car Rental е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Палмерстън Норт, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.3/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от AVIS Car Rental е Toyota Yaris от клас Икономичен с наем от 54,23 € на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Палмерстън Норт, Летище е Икономичен с цени от AVIS Car Rental, започващи от 54,23 € на ден за Toyota Yaris.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Нова Зеландия, която е SUV, най-евтината кола от AVIS Car Rental в Палмерстън Норт, Летище е Holden Trax, на цена от 60,80 € на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Палмерстън Норт, Летище е Toyota Yaris от AVIS Car Rental. Цената му е само 54,23 € на ден. AVIS Car Rental е прегледана от 100+ клиенти с средна оценка от 8.3/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Палмерстън Норт, Летище (PMR)

Коли под наем в най-близките градове

Палмерстън Норт, Летище доставчици на Коли под наем

AVIS Car Rental
8.3
/10
Отлично
AVIS Car Rental
Коли под наем в близост до Палмерстън Норт, Летище
1 местоположение: показване на адреса
AVIS Car Rental коли под наем близо до Палмерстън Норт, Летище
AVIS Палмерстън Норт, Летище (PMR)
Контакти:
Terminal Building, Palmerston North, 4442, XX
(64) 6-357-0168
Europcar
8
/10
Много добре
Europcar
Коли под наем в близост до Палмерстън Норт, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Europcar коли под наем близо до Палмерстън Норт, Летище
EUROPCAR Палмерстън Норт, Летище (PMR)
Контакти:
TERMINAL BUILDING PALMERSTON NORTH AIRPORT, Terminal Building, PALMERSTON NORTH, 4442
64 06 2602320
Budget Car Rental
7.7
/10
Много добре
Budget Car Rental
Коли под наем в близост до Палмерстън Норт, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Budget Car Rental коли под наем близо до Палмерстън Норт, Летище
BUDGET Палмерстън Норт, Летище (PMR)
Контакти:
Terminal Building, Palmerston North, 4442, XX
06 356 8565
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
Коли под наем в близост до Палмерстън Норт, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Hertz Car Hire коли под наем близо до Палмерстън Норт, Летище
HERTZ Палмерстън Норт, Летище (PMR)
Контакти:
Palmerston North Apt, Palmerston North, 4414
06 3570921

Други популярни търсения в Палмерстън Норт, Летище (PMR)

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Палмерстън Норт, Летище (PMR). Вземете евтини цени за AVIS, EUROPCAR, BUDGET & HERTZ на Коли под наем