BUDGET Picton Ferry Port
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

BUDGET Picton Ferry Port

Най-добрите коли под наем в Picton Ferry Port, Нова Зеландия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

BUDGET Picton Ferry Port

BUDGET за коли под наем в Picton Ferry Port

BUDGET in Picton Ferry Port
BUDGET
BUDGET
8.6
/10
Отлично
7.8
/10
Обща стойност за парите
9.3
/10
Чистота
8.5
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9.1
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 250 + отзиви на клиенти

Picton Ferry Port коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Budget Car Rental в Picton Ferry Port бяха прегледани от 250+ клиенти с оценка 8.6/10. Най-евтината кола от Budget Car Rental в Picton Ferry Port е автомобилът Toyota Yaris в клас Икономичен. Цената е само 53,01 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас SUV при наем в Нова Зеландия. Най-евтината кола от клас SUV от Budget Car Rental в Picton Ferry Port е предоставена от Toyota Rav4 за 84,36 € на ден.

  Keddy-By-Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Picton Ferry Port, с рейтинг средна оценка от 8.9/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Keddy-By-Europcar е Fiat 500 Pop от клас Икономичен с наем от 50,22 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Нова Зеландия, която е SUV, най-евтината кола от Keddy-By-Europcar в Picton Ferry Port е Nissan Qashqai, на цена от 54,37 € на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Picton Ferry Port е Toyota Allion от ACE Rental Cars. Цената му е само 33,74 € на ден. ACE Rental Cars е прегледана от 500+ клиенти с средна оценка от 7.4/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за BUDGET в: Picton Ferry Port

BUDGET
Информация и Контакти
Име на фирмата: Budget Car Rental
Характеристики
Рейтинг: 8.6/10, което е Отлично

BUDGET за коли под наем в Picton Ferry Port

Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Ван
Ван
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 53 € от 76 € от 94 € от 84 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
от 50 € от 63 € от 54 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 67 € от 50 € от 92 € от 93 €
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
от 67 € от 42 €
Europcar
Europcar
от 63 € от 76 € от 97 € от 77 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 65 € от 121 € от 78 €

BUDGET за коли под наем отдаване под наем наблизо Picton Ferry Port

BUDGET коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Picton Ferry Port

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Picton Ferry Port. Вземете евтини цени за BUDGET на Коли под наем