SUV Отдаване под наем Kalisz Railway

10
окт
пон
2023
10
00
17
окт
пон
2023
10
00
SUV Отдаване под наем Kalisz Railway

SUV Отдаване под наем Kalisz Railway

Най-добрите коли под наем в Kalisz Railway, Полша. Без скрити такси. Безплатно анулиране

SUV под наем SUV под наем Kalisz Railway

EXPRESS in SUV под наем Kalisz Railway
EXPRESS
EXPRESS
8.1
/10
Отлично
8.1
/10
Обща стойност за парите
8.7
/10
Чистота
7.5
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.7
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Kalisz Railway коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите SUV са широко резервирани от нашите клиенти в Kalisz Railway. Най-евтиният SUV автомобил е представен от Nissan Qashqai от Express Rent A Car в Kalisz Railway. Цената му започва от 38,16 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете SUV кола от най-високо оценената компания в Kalisz Railway, рябва да обърнете внимание на Express Rent A Car. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 500+ клиенти със среден резултат от 8.1/10. SUV колата от Express Rent A Car в Kalisz Railway с най-ниската възможна цена е Nissan Qashqai. Ще ви струва около 38,16 щ.д. на ден.

  Express Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Kalisz Railway, с рейтинг средна оценка от 8.1/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Express Rent A Car е Nissan Micra от клас Икономичен с наем от 26,00 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Kalisz Railway е Икономичен с цени от Express Rent A Car, започващи от 26,00 щ.д. на ден за Nissan Micra.

  Най-евтиният автомобил под наем в Kalisz Railway е Nissan Micra от Express Rent A Car. Цената му е само 26,00 щ.д. на ден. Express Rent A Car е прегледана от 500+ клиенти с средна оценка от 8.1/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Популярни групи автомобили

Cheap car rentals Kalisz Railway

Cheapest cars
Nissan Qashqai SUV
express
Car rental Kalisz Railway Nissan Qashqai
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
38,16 щ.д. /day
Seat Arona SUV
express
Car rental Kalisz Railway Seat Arona
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
140,83 щ.д. /day
Ford Kuga SUV
express
Car rental Kalisz Railway Ford Kuga
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
142,45 щ.д. /day

SUV rental at Kalisz Railway

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Nissan Qashqai SUV
express
Car rental Kalisz Railway Nissan Qashqai
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
38,16 щ.д. /day
Seat Arona SUV
express
Car rental Kalisz Railway Seat Arona
5 Places | 3 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
140,83 щ.д. /day
Ford Kuga SUV
express
Car rental Kalisz Railway Ford Kuga
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
142,45 щ.д. /day

SUV за коли под наем отдаване под наем наблизо SUV под наем Kalisz Railway

SUV коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до SUV под наем Kalisz Railway

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в SUV под наем Kalisz Railway. Вземете евтини цени за SUV на Коли под наем