Бусове Коли под наем Kielce Railway

21
сеп
сря
2023
10
00
28
сеп
сря
2023
10
00
Бусове Коли под наем Kielce Railway

Бусове Коли под наем Kielce Railway

Най-добрите коли под наем в Kielce Railway, Полша. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Бусове под наем Бусове под наем Kielce Railway

EXPRESS in Бусове под наем Kielce Railway
EXPRESS
EXPRESS
8.1
/10
Отлично
8.1
/10
Обща стойност за парите
8.4
/10
Чистота
8.2
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.9
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.1
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Kielce Railway коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Бусове са широко резервирани от нашите клиенти в Kielce Railway. Най-евтиният Бусове автомобил е представен от Opel Combo от Express Rent A Car в Kielce Railway. Цената му започва от 35,46 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете Бусове кола от най-високо оценената компания в Kielce Railway, рябва да обърнете внимание на Express Rent A Car. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 1000+ клиенти със среден резултат от 8.1/10. Бусове колата от Express Rent A Car в Kielce Railway с най-ниската възможна цена е Opel Combo. Ще ви струва около 35,46 щ.д. на ден.

  Express Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Kielce Railway, с рейтинг средна оценка от 8.1/10, въз основа на 1000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Express Rent A Car е Nissan Micra от клас Икономичен с наем от 26,00 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Kielce Railway е Nissan Micra от Express Rent A Car. Цената му е само 26,00 щ.д. на ден. Express Rent A Car е прегледана от 1000+ клиенти с средна оценка от 8.1/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Most Popular car groups near Kielce Railway

Cheapest cars in Kielce Railway

Cheapest cars
Opel Combo Купе с 5 седалки
express
Car rental Kielce Railway Opel Combo
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
35,46 щ.д. /day
Opel Zafira Купе със 7 седалки
express
Car rental Kielce Railway Opel Zafira
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
44,46 щ.д. /day
Mercedes Vito Купе с 9 седалки
express
Car rental Kielce Railway Mercedes Vito
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
60,54 щ.д. /day

5 seat people carrier car rental at Kielce Railway

5 seat people carrier
Opel Combo Купе с 5 седалки
express
Car rental Kielce Railway Opel Combo
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
35,46 щ.д. /day

7 seater car rental at Kielce Railway

Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
Opel Zafira Купе със 7 седалки
express
Car rental Kielce Railway Opel Zafira
7 Places | 1 Bags
Air Conditioning
44,46 щ.д. /day

9 seater car rental at Kielce Railway

9 seat people carrier
Mercedes Vito Купе с 9 седалки
express
Car rental Kielce Railway Mercedes Vito
9 Places | 4 Bags
Air Conditioning
60,54 щ.д. /day

Бусове за коли под наем отдаване под наем наблизо Бусове под наем Kielce Railway

Бусове коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Бусове под наем Kielce Railway

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Бусове под наем Kielce Railway. Вземете евтини цени за Бусове на Коли под наем