Лукс Коли под наем Пила

21
сеп
сря
2023
10
00
28
сеп
сря
2023
10
00
Лукс Коли под наем Пила

Лукс Коли под наем Пила

Най-добрите коли под наем в Пила , Полша. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Лукс под наем Лукс под наем Пила

Пила коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Лукс са широко резервирани от нашите клиенти в Пила . Най-евтиният Лукс автомобил е представен от BMW 5 Series от Mwm в Пила . Цената му започва от 223,53 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете Лукс кола от най-високо оценената компания в Пила , рябва да обърнете внимание на Mwm. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 250+ клиенти със среден резултат от 8.3/10. Лукс колата от Mwm в Пила с най-ниската възможна цена е BMW 5 Series. Ще ви струва около 223,53 щ.д. на ден.

  Mwm е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Пила , с рейтинг средна оценка от 8.3/10, въз основа на 250+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Mwm е Volkswagen Up от клас Малък с наем от 24,06 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Полша, която е Малък, най-евтината кола от Mwm в Пила е Volkswagen Up, на цена от 24,06 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Пила е Volkswagen Up от Mwm. Цената му е само 24,06 щ.д. на ден. Mwm е прегледана от 250+ клиенти с средна оценка от 8.3/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Most Popular car groups near Лукс под наем Пила

Cheapest cars in Пила

Cheapest cars
BMW 5 Series Премиум
mwm
Car rental Пила BMW 5 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
223,53 щ.д. /day

Premium car rental at Пила

Premium
BMW 5 Series Премиум
mwm
Car rental Пила BMW 5 Series
5 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
223,53 щ.д. /day

Лукс за коли под наем отдаване под наем наблизо Лукс под наем Пила

Лукс коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Лукс под наем Пила

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Лукс под наем Пила . Вземете евтини цени за Лукс на Коли под наем