MEX Майягуэс

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

MEX Майягуэс

Най-добрите коли под наем в Майягуэс, Пуерто Рико. Без скрити такси. Безплатно анулиране

MEX Майягуэс

MEX под наем Майягуэс

MEX in Майягуэс
MEX
MEX
4.8
/10
Слабо
3.8
/10
Обща стойност за парите
7.4
/10
Чистота
4.1
/10
Обслужване на бюрото за наем
3.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
5.4
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 10 + отзиви на клиенти

MEX е добре позната и популярна компания за отдаване на автомобили под наем, която работи в много страни и градове, включително и в Майягуэс. Ако някога сте мислили за наемане на кола, докато пътувате, вероятно вече сте чували за тази компания. Колите под наем от MEX Майягуэс са чудесна възможност да наемете автомобил от всякакъв вид на достъпни цени. Освен това, MEX се отличава с отличната си надеждност, разполага само с модерни автомобили, които редовно преминават през технически прегледи.

Майягуэс коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Mex в Майягуэс бяха прегледани от 10+ клиенти с оценка 4.8/10. Най-евтината кола от Mex в Майягуэс е автомобилът Jeep Wrangler в клас SUV. Цената е само 72,48 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем в Пуерто Рико. Най-евтината кола от клас Компактен от Mex в Майягуэс е предоставена от Nissan Versa за 195,49 щ.д. на ден.

  SIXT Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Майягуэс, с рейтинг средна оценка от 6.5/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от SIXT Rent A Car е Hyundai Brio от клас Компактен с наем от 41,53 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Пуерто Рико, която е Компактен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Майягуэс е Hyundai Brio, на цена от 41,53 щ.д. на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Ford Focus. Цената му започва от 32,01 щ.д. на ден от E-Z Rent A Car, чийто среден рейтинг е 5.3/10, въз основа на 100+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Майягуэс е Ford Focus от E-Z Rent A Car. Цената му е само 32,01 щ.д. на ден. E-Z Rent A Car е прегледана от 100+ клиенти с средна оценка от 5.3/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Ако търсите представителство на MEX в Майягуэс, първоначално може да е малко объркващо. Има много представителства на MEX от които можете да наемете автомобил в Майягуэс, но не всички от тях се намират в центъра на града. Ако изберете далечен офис, ще се наложи да преминете през целия град, за да стигнете до Вашата дестинация. В този случай Bocubo ще Ви помогне. Правим всичко възможно, за да можете да намерите най-близкото представителство за автомобил под наем на MEX в Майягуэс само с няколко клика.

Информация за MEX в: Майягуэс

Коли под наем от MEX Майягуэс

MEX Майягуэс предлага огромен избор от автомобили. Това е една от многото причини, поради които много хора избират MEX като предпочитана компания за автомобили под наем в Майягуэс. Автомобилният парк на компанията включва седани и хечбек модели, ванове, джипове, кабриолети и луксозни автомобили на различни популярни марки:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai и др.

Тези и много други автомобили могат да бъдат наети от MEX Майягуэс. Всички автомобили са в добро състояние и се поддържат постоянно.

MEX
Информация и Контакти
Име на фирмата: Mex
Адрес: AGUADILLA AIRPORT, WINGS ST 333 RAMEY BASE, AGUADILLA, PR, PR, 00690
Телефон: 787-860-3010
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Безплатен летищен автобус — Компанията за автомобили под наем осигурява безплатен летищен автобус до място за взимане на автомобила в близост до главния терминал.
Рейтинг: 4.8/10, което е Слабо

Друга причина да изберете MEX Майягуэс е надеждността на тази компания. Компанията работи от много години и получава изключително положителни отзиви. Всички процеси в MEX Майягуэс са рационализирани, така че няма възможност за възникване на трудни ситуации. От момента на резервацията на автомобил до получаването на ключовете, всички етапи са прости и ясни. Избраната кола ще ви чака в офиса на MEX Майягуэс. Тук определено няма да срещнете ситуация, в която колата все още не е стигнала до представителство, или пък ви е предоставена грешната кола. Всичко работи като по часовник при MEX Майягуэс.

Ако на автомобила има незначителни драскотини, те се записват в договора. Следователно можете да бъдете сигурни, че когато върнете колата си, няма да бъдете таксувани за драскотини, за които нямате нищо общо. MEX Майягуэс уважава своите клиенти и се стреми да направи пътуването им възможно най-комфортно и релаксиращо.

MEX за коли под наем отдаване под наем наблизо Майягуэс

Как да изберем кола под наем при MEX Майягуэс

Изборът на автомобил при MEX в Майягуэс е изключително лесен. За да направите правилния избор, първо разберете причините зад наемането на кола. Например, ако търсите евтина и удобна опция да стигнете от летището до центъра на града или да се разхождате из града с малко багаж, опциите хечбек или седан ще са най-подходящите за вас. За наемане на автомобил в Майягуэс, MEX предлага най-евтините опции в този клас. Освен това ще спестите много от гориво, тъй като колите от този клас са икономични и практички както за придвижване в града, така и извън него.

Ако пътуването Ви включва шофиране извън асфалтови пътища, SUV ще бъде добър избор. Трябва да се отбележи, че MEX Майягуэс предлага няколко превозни средства от този клас, когато става дума за автомобили под наем. Ако се интересувате от екстремни приключения и възнамерявате да се возите в горите, степите, прериите, една офроуд кола ще бъде чудесен вариант. MEX Майягуэс има много коли под наем на достъпни цени. Ако имате нужда не само от добра способност за смесено шофиране, но и от голям багажник, изберете комби.

За да пътувате удобно с много пътници или да превозвате голямо количество багаж, наемете миниван. Избирайки MEX като представител на автомобили под наем в Майягуэс, имате възможност да наемете просторна кола, която да отговаря на всички Ваши нужди.

MEX отдаване под наем в летищата наоколо

MEX коли под наем в най-близките градове

Автомобили под наем от MEX Майягуэс с агрегатора на Bocubo

Ако търсите автомобил под наем от MEX Майягуэс, ние можем да Ви помогнем да намерите най-евтината и надеждна опция и най-близкия офис. Нашата услуга е създадена, за да Ви помогне бързо да намерите най-добрите автомобили за краткосрочен наем. С Bocubo можете да наемете кола само с няколко клика. Благодарение на Bocubo, наемането на автомобил от MEX в Майягуэс става още по-бързо и удобно.

За да използвате агрегатора на Bocubo, просто посочете местоположението си и за колко дни искате да наемете превозно средство. Освен това можете да изберете опцията „Връщане на друго място“.

След няколко секунди ще видите всички оферти за коли под наем в Майягуэс. Нашата услуга ще Ви покаже най-близките офиси за наем и най-евтините опции, предлагани от различни компании. Не е нужно да губите време да посещавате различни офиси за коли под наем и да говорите с мениджъри, за да научите за всички условия и цени. Вече направихме всичко това за Вас. Намирането на кола от MEX в Майягуэс с Bocubo е чудесна възможност да резервирате и наемете практично возило за броени минути.

Защо да използваме Bocubo за наемане на кола от MEX в Майягуэс?

Bocubo обединява най-добрите предложения от най-надеждните компании за коли под наем. С нашия агрегатор бързо ще намерите най-близкия офис на MEX и ще резервирате кола под наем в предварително определен ден. Можете също така да сравните оферти от MEX и други компании, за да изберете най-атрактивните условия и най-ниските цени.

Показваме Ви най-близките до Вас офиси. Следователно вече не е нужно да се возите из целия град в търсене на офис за автомобили под наем. Изберете желаната точка и кола, резервирайте я и платете. След това просто елате в офиса на наемната компания на указаната дата и след няколко минути ще получите ключовете. Без опашки и дълго попълване на формуляри! С Bocubo можете да наемете идеалната кола за минути!

Коли под наем в близост до Майягуэс

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Майягуэс. Вземете евтини цени за MEX на Коли под наем