Коли под наем Портороз, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Портороз, Летище

Най-добрите коли под наем в Портороз, Летище (POW), Словения. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Портороз, Летище (POW), Словения

Портороз, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Най-популярният клас коли под наем в Портороз, Летище е SUV с цени от Europcar, започващи от 188,13 щ.д. на ден за Mercedes GLK.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Словения, която е Компактен, най-евтината кола от Europcar в Портороз, Летище е Volkswagen Golf, на цена от 61,40 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Портороз, Летище е Renault Twingo от Europcar. Цената му е само 54,69 щ.д. на ден. Europcar не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Портороз, Летище (POW)

Коли под наем в най-близките градове

 • Izola 5.96 км / 3.7 мил

Портороз, Летище доставчици на Коли под наем

Europcar
9.2
/10
Отлично
Europcar
Коли под наем в близост до Портороз, Летище
Europcar коли под наем близо до Портороз, Летище
EUROPCAR Портороз, Летище (POW)
Контакти:
PORTOROZ AIRPORT SECOVLJE 19, SECOVLJE 19, PORTOROZ, 6333
386 59 070500
EUROPCAR Portoroz 1.59 км / 0.99 мил
Контакти:
OBALA 43, GRAND HOTEL PALLACE GALLERY SAN MARCO, PORTOROZ, 6320
386 31 382053
Avant-Car
9.1
/10
Отлично
Avant-Car
Коли под наем в близост до Портороз, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Avant-Car коли под наем близо до Портороз, Летище
AVANT CAR Koper 11.37 км / 7.06 мил
Контакти:
Vojkovo Nabrezje 32, Koper, 6000
00386 41 442 394, 00386 1 589 08 52
SIXT Rent A Car
7.5
/10
Много добре
SIXT Rent A Car
Коли под наем в близост до Портороз, Летище
SIXT Rent A Car коли под наем близо до Портороз, Летище
SIXT Portoroz Kempinski Palace Hotel 1.5 км / 0.93 мил
Контакти:
Hotel lobby, Portoroz, 6320
+386-56744024
SIXT Portoroz 1.59 км / 0.99 мил
Контакти:
Obala 45, Portoroz, 6320
+386-5674-4024
SIXT Koper 11.37 км / 7.06 мил
Контакти:
Pristaniska 21, Koper, 6000
+386-56262620
ATET rent a car
ATET rent a car
Коли под наем в близост до Портороз, Летище
1 местоположение: показване на адреса
ATET rent a car коли под наем близо до Портороз, Летище
ATET Koper 11.37 км / 7.06 мил
Контакти:
Istrska cesta 12, Koper, 6000
+386 1 320 82 30
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
Коли под наем в близост до Портороз, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Hertz Car Hire коли под наем близо до Портороз, Летище
HERTZ Koper 11.37 км / 7.06 мил
Контакти:
Kolodvorska Cesta 7, Koper, 6000
0656138011

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Портороз, Летище (POW). Вземете евтини цени за EUROPCAR на Коли под наем