DOLLAR Ийст Лъндън, Летище
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

DOLLAR Ийст Лъндън, Летище

Най-добрите коли под наем в Ийст Лъндън, Летище (ELS), Южна Африка. Без скрити такси. Безплатно анулиране

DOLLAR Ийст Лъндън, Летище

DOLLAR за коли под наем в Ийст Лъндън, Летище

Ийст Лъндън, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Dollar Car Rental в Ийст Лъндън, Летище бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от Dollar Car Rental в Ийст Лъндън, Летище е автомобилът Datsun Go в клас Малък. Цената е само 13,49 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Южна Африка. Най-евтината кола от клас Икономичен от Dollar Car Rental в Ийст Лъндън, Летище е предоставена от Hyundai i10 за 15,77 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Южна Африка, която е Икономичен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Ийст Лъндън, Летище е Ford Figo, на цена от 18,65 € на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Ford Fiesta. Цената му започва от 11,73 € на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 0/10, въз основа на + отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Ийст Лъндън, Летище е Ford Fiesta от Budget Car Rental. Цената му е само 11,73 € на ден. Budget Car Rental не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за DOLLAR в: Ийст Лъндън, Летище

DOLLAR
Информация и Контакти
Име на фирмата: Dollar Car Rental
Адрес: Unit 6 Car Rental Building, East London Airport , East London, South Africa, 5200
Телефон: +27 (0) 43 736 2222
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.

DOLLAR за коли под наем в Ийст Лъндън, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Екзотичен
Екзотичен
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
от 13 € от 16 € от 41 € от 32 € от 28 € от 32 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 13 € от 16 € от 41 € от 49 € от 28 € от 35 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 15 € от 12 € от 54 € от 54 € от 31 € от 45 €
First Car Rental
First Car Rental
от 17 € от 19 € от 57 € от 83 € от 47 € от 49 € от 160 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 17 € от 19 € от 51 € от 55 € от 43 € от 41 €
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
от 15 € от 22 € от 36 € от 47 €
Europcar
Europcar
от 16 € от 24 € от 30 € от 39 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 14 € от 28 € от 60 € от 60 € от 33 € от 61 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
от 17 € от 21 € от 73 € от 34 € от 47 €
Hertz
Hertz
от 19 € от 22 € от 48 € от 48 € от 52 € от 40 €
Firefly
Firefly
от 14 € от 17 € от 48 € от 48 € от 61 € от 40 €

DOLLAR за коли под наем отдаване под наем наблизо Ийст Лъндън, Летище

DOLLAR коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Ийст Лъндън, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

 • Bhisho 44.41 км / 27.59 мил

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Ийст Лъндън, Летище. Вземете евтини цени за DOLLAR на Коли под наем