Под 22-годишна възраст Коли под наем Oudtshoorn
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Под 22-годишна възраст Коли под наем Oudtshoorn

Най-добрите коли под наем в Oudtshoorn, Южна Африка. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Под 22-годишна възраст за коли под наем в Oudtshoorn

EUROPCAR in Oudtshoorn
EUROPCAR
EUROPCAR
8.7
/10
Отлично
8.8
/10
Обща стойност за парите
8
/10
Чистота
9
/10
Обслужване на бюрото за наем
9.3
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Oudtshoorn коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Oudtshoorn, с рейтинг средна оценка от 8.7/10, въз основа на 1000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Europcar е Hyundai i10 от клас Малък с наем от 18,28 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Южна Африка, която е Икономичен, най-евтината кола от Europcar в Oudtshoorn е Ford Fiesta, на цена от 23,06 € на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Ford Fiesta. Цената му започва от 13,50 € на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 7.5/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Oudtshoorn е Kia Picanto от Budget Car Rental. Цената му е само 11,67 € на ден. Budget Car Rental е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.5/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Под 22-годишна възраст за коли под наем в Джордж, Летище (GRJ)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Екзотичен
Екзотичен
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 12 € от 14 € от 37 € от 37 € от 24 € от 35 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
от 13 € от 15 € от 37 € от 45 € от 53 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
от 12 € от 16 € от 38 € от 25 € от 34 €
First Car Rental
First Car Rental
от 20 € от 21 € от 62 € от 81 € от 44 € от 41 € от 167 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 27 € от 19 € от 53 € от 69 € от 43 € от 52 €
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
от 18 € от 22 € от 33 € от 51 €
Europcar
Europcar
от 18 € от 23 € от 33 € от 54 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 13 € от 15 € от 37 € от 35 € от 53 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 12 € от 15 € от 42 € от 52 € от 25 € от 41 €
Hertz
Hertz
от 27 € от 19 € от 38 € от 45 € от 55 € от 38 €
Firefly
Firefly
от 14 € от 16 € от 51 €

Под 22-годишна възраст за коли под наем отдаване под наем наблизо Oudtshoorn

Под 22-годишна възраст отдаване под наем в летищата наоколо

Под 22-годишна възраст коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Oudtshoorn

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Oudtshoorn. Вземете евтини цени за Под 22-годишна възраст на Коли под наем