ALAMO Пристанище На Испания Център
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

ALAMO Пристанище На Испания Център

Най-добрите коли под наем в Пристанище На Испания Център (POS), Тринидад и Тобаго. Без скрити такси. Безплатно анулиране

ALAMO Пристанище На Испания Център

ALAMO за коли под наем в Пристанище На Испания Център

Пристанище На Испания Център коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Alamo в Пристанище На Испания Център бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от Alamo в Пристанище На Испания Център е автомобилът Nissan March в клас Икономичен. Цената е само 45,78 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Стандартен при наем на автомобил в Пристанище На Испания Център и автомобили от клас Компактен при наем в Тринидад и Тобаго. Най-евтината кола от клас Стандартен от Alamo в Пристанище На Испания Център е Hyundai Elantra за 51,81 щ.д. на ден. Най-евтината кола от клас Компактен от Alamo в Пристанище На Испания Център е предоставена от Hyundai Accent за 46,91 щ.д. на ден.

  Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Пристанище На Испания Център, с рейтинг средна оценка от 6.5/10, въз основа на 25+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Europcar е Nissan Tiida от клас Компактен с наем от 46,45 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Пристанище На Испания Център е Среден с цени от Europcar, започващи от 54,50 щ.д. на ден за Mitsubishi Lancer.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Тринидад и Тобаго, която е Компактен, най-евтината кола от Europcar в Пристанище На Испания Център е Nissan Tiida, на цена от 46,45 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Среден в Пристанище На Испания Център, предоставен от Alamo (оценен на 0/10 от + клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Hyundai Elantra с цена от 51,81 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Компактен е представен от същия продавач: Alamo. Колата е на Hyundai Accent, с цена от 46,91 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Пристанище На Испания Център е Chevrolet Spark от SIXT Rent A Car. Цената му е само 37,25 щ.д. на ден. SIXT Rent A Car не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за ALAMO в: Пристанище На Испания Център

ALAMO
Информация и Контакти
Име на фирмата: Alamo
Адрес: PIARCO INTERNATIONAL AIRPORT, PORT-OF-SPAIN, 00000
Телефон: 8686698393
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.

ALAMO за коли под наем в Пристанище На Испания Център

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Ван
Ван
SUV
SUV
Alamo
Alamo
от 46 щ.д. от 110 щ.д. от 94 щ.д. от 65 щ.д.
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 37 щ.д. от 68 щ.д. от 80 щ.д.
Europcar
Europcar
от 48 щ.д. от 84 щ.д.
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 71 щ.д. от 104 щ.д. от 96 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 61 щ.д. от 99 щ.д.

ALAMO за коли под наем отдаване под наем наблизо Пристанище На Испания Център

ALAMO коли под наем в най-близките градове

ALAMO коли под наем в пристанището

Коли под наем в близост до Пристанище На Испания Център

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Пристанище На Испания Център. Вземете евтини цени за ALAMO на Коли под наем