HERTZ Т1 Дубай, Летище
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

HERTZ Т1 Дубай, Летище

Най-добрите коли под наем в Т1 Дубай, Летище (DA1), Обединени арабски емирства. Без скрити такси. Безплатно анулиране

HERTZ Т1 Дубай, Летище

HERTZ за коли под наем в Т1 Дубай, Летище

HERTZ in Т1 Дубай, Летище
HERTZ
HERTZ
7
/10
Добре
7.1
/10
Обща стойност за парите
7.4
/10
Чистота
7.1
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.9
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
6.7
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 100 + отзиви на клиенти

Т1 Дубай, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Hertz Car Hire в Т1 Дубай, Летище бяха прегледани от 100+ клиенти с оценка 7/10. Най-евтината кола от Hertz Car Hire в Т1 Дубай, Летище е автомобилът Hyundai i10 в клас Малък. Цената е само 25,05 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Обединени арабски емирства. Най-евтината кола от клас Икономичен от Hertz Car Hire в Т1 Дубай, Летище е предоставена от Kia Picanto за 31,48 € на ден.

  International Supplier е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Т1 Дубай, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.2/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от International Supplier е Mazda 2 от клас Икономичен с наем от 25,83 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Обединени арабски емирства, която е Икономичен, най-евтината кола от International Supplier в Т1 Дубай, Летище е Mazda 2, на цена от 25,83 € на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Chevrolet Aveo. Цената му започва от 20,15 € на ден от Europcar, чийто среден рейтинг е 6.9/10, въз основа на 250+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Т1 Дубай, Летище е Chevrolet Spark от Budget Car Rental. Цената му е само 13,71 € на ден. Budget Car Rental не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за HERTZ в: Т1 Дубай, Летище

HERTZ
Информация и Контакти
Име на фирмата: Hertz Car Hire
Адрес: Terminal 1 – Arrivals Hall
Телефон: +97142245222
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 7/10, което е Добре

HERTZ за коли под наем в Т1 Дубай, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
Екзотичен
Екзотичен
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 25 € от 31 € от 202 € от 95 € от 133 € от 38 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 14 € от 44 € от 51 € от 90 € от 47 € от 39 € от 81 €
Diamondlease
Diamondlease
от 16 € от 35 € от 34 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 16 € от 19 € от 30 € от 68 € от 47 € от 38 € от 107 €
Europcar
Europcar
от 19 € от 20 € от 30 € от 56 € от 47 € от 27 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 44 € от 130 € от 136 € от 77 € от 118 €
Interrent
Interrent
от 17 € от 18 € от 24 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
от 21 € от 22 € от 261 € от 80 € от 99 € от 42 € от 49 €
Alamo
Alamo
от 17 € от 21 € от 49 € от 28 €
International Supplier
International Supplier
от 26 € от 62 € от 192 € от 132 €
National
National
от 27 € от 27 € от 60 € от 58 €
Go
Go
от 15 € от 18 € от 84 € от 53 € от 42 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 21 € от 75 € от 76 € от 86 € от 33 € от 125 €
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
от 363 € от 212 € от 151 € от 212 € от 228 €
White-And-Black
White-And-Black
от 65 € от 143 € от 33 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 25 € от 22 € от 219 € от 71 € от 83 € от 42 € от 49 €
Payless
Payless
от 20 € от 22 € от 71 € от 53 € от 47 €

HERTZ за коли под наем отдаване под наем наблизо Т1 Дубай, Летище

HERTZ отдаване под наем в летищата наоколо

HERTZ коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Т1 Дубай, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Т1 Дубай, Летище. Вземете евтини цени за HERTZ на Коли под наем