Leiebil Varginha Lufthavn

10
00
10
00
 Leiebiler

Leiebil Varginha Lufthavn

Beste leiebiler i Varginha Lufthavn (VAG), Brasil. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Bilutleie i Varginha Lufthavn (VAG), Brasil

Topprangert utleier i Varginha Lufthavn
LOCALIZA
LOCALIZA
8.6
/10
Utmerket
8.1
/10
Total verdi for pengene
9
/10
Renslighet
8.4
/10
Service i skranken
8.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.7
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 250 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Varginha Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Localiza Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Varginha Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.6/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Localiza Car Rental er Fiat Novo Uno i leiebilklassen Mini for USD 19,02 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen i Varginha Lufthavn levert av Unidas (vurdert til 0/10 av + kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Nissan Versa priset til USD 34,49 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen er presentert av samme leverandør: Unidas. Bilen er Volkswagen Gol, priset til USD 28,19 per dag.

  Den billigste leiebilen i Varginha Lufthavn er Fiat Novo Uno fra Localiza Car Rental. Prisen er kun USD 19,02 per dag. Localiza Car Rental ble anmeldt av 250+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Varginha Lufthavn Bilutleiefirmaer

Localiza Car Rental
8.6
/10
Utmerket
Localiza Car Rental
Leiebiler nære Varginha Lufthavn
1 sted: vis addresse
Localiza Car Rental leiebilsteder nære Varginha Lufthavn
LOCALIZA Varginha Lufthavn (VAG)
Kontakter:
AV JOSÉ RIBEIRO TRISTÃO, AEROPORTO, VARGINHA, 37031-075, MG
+55 35 3223 5277
Unidas
Unidas
Leiebiler nære Varginha Lufthavn
1 sted: vis addresse
Unidas leiebilsteder nære Varginha Lufthavn
UNIDAS Varginha Lufthavn (VAG)
Kontakter:
AV. PRINCESA DO SUL, 200 , VARGINHA , VGA1
3532224444

Andre populære søk i Varginha Lufthavn (VAG)

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Varginha Lufthavn (VAG) Få billige priser for LOCALIZA & UNIDAS bilutleie