Leiebil Ostrava Lufthavn

10
00
10
00
 Leiebiler

Leiebil Ostrava Lufthavn

Beste leiebiler i Ostrava Lufthavn (OSR), Tsjekkia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Bilutleie i Ostrava Lufthavn (OSR), Tsjekkia

Topprangert utleier i Ostrava Lufthavn
EUROPCAR
EUROPCAR
9.1
/10
Utmerket
8.7
/10
Total verdi for pengene
9.3
/10
Renslighet
9.2
/10
Service i skranken
9.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
9
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 25 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Ostrava Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Ostrava Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9.1/10, basert på 25+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Volkswagen Sharan i leiebilklassen Varebilutleie for USD 51,09 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Ostrava Lufthavn er Kompakt med priser fra Europcar som begynner med USD 100,99 per dag for Volkswagen Golf.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Tsjekkia, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Europcar i Ostrava Lufthavn Volkswagen Polo, med en pris på USD 69,01 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen i Ostrava Lufthavn levert av Green-Motion (vurdert til 8/10 av 100+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Ford Focus priset til USD 181,16 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen er presentert av samme leverandør: Green-Motion. Bilen er Ford Fiesta, priset til USD 210,08 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Tsjekkia, er navnet Budget Car Rental (gjennomsnittlig score på 8.6/10 rangert av 1000+ kunder). Den billigste Kompakt-bilen i Ostrava Lufthavn er Volkswagen Golf, med priser fra USD 24,32 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Volkswagen Polo. Prisen starter fra USD 19,55 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 8.6/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Ostrava Lufthavn er Skoda Citigo fra Budget Car Rental. Prisen er kun USD 19,19 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Beste leiebil i nærheten Ostrava Lufthavn (OSR)

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Ostrava Lufthavn Bilutleiefirmaer

Europcar
9.1
/10
Utmerket
Europcar
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
2 steder: vis addresser
Europcar leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
EUROPCAR Ostrava Lufthavn (OSR)
Kontakter:
OSTRAVA AIRPORT A CONTACT FOR CUSTOMER MANDATORY, OSTRAVA, 742 51
420606729590
EUROPCAR Ostrava Svinov Railway Station 15.58 km / 9.68 mi
Kontakter:
PETERKOVA STREET 90, OSTRAVA, 721 00
420420606729590
Budget Car Rental
8.6
/10
Utmerket
Budget Car Rental
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
1 sted: vis addresse
Budget Car Rental leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
BUDGET Ostrava Lufthavn (OSR)
Kontakter:
Ostrava Airport Mosnov, Ostrava, 74251
420-597471196
Green-Motion
8
/10
Veldig bra
Green-Motion
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
1 sted: vis addresse
Green-Motion leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
GREEN MOTION Ostrava Lufthavn (OSR)
Kontakter:
Leos Janacek Ostrava Airport, , Mošnov c.p. 401, , 74251
00 420 725 293 521
Rent-Plus
8
/10
Veldig bra
Rent-Plus
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
1 sted: vis addresse
Rent-Plus leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
RENT PLUS Ostrava Lufthavn (OSR)
Kontakter:
Mosnov 401, Ostrava
+420722104080
AVIS Car Rental
7.3
/10
Veldig bra
AVIS Car Rental
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
1 sted: vis addresse
AVIS Car Rental leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
AVIS Ostrava Lufthavn (OSR)
Kontakter:
Airport Ostrava-Mosnov, Ostrava, 742 51
420 602124304
RENTIS
RENTIS
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
1 sted: vis addresse
RENTIS leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
RENTIS Ostrava Lufthavn (OSR)
Kontakter:
Leoš Janácek Airport , Ostrava, 742 51
+420 773 833 803
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
1 sted: vis addresse
Hertz Car Hire leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
HERTZ Ostrava Lufthavn (OSR)
Kontakter:
Letiste Mosnov, Mosnov , 742 51
420,225,345,081
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
1 sted: vis addresse
SIXT Rent A Car leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
SIXT Ostrava Svinov Railway Station 15.58 km / 9.68 mi
Kontakter:
Peterkova 1, Peterkova 116/1, Ostrava, 721 00
+420-724985439
Flizzr
Flizzr
Leiebiler nære Ostrava Lufthavn
1 sted: vis addresse
Flizzr leiebilsteder nære Ostrava Lufthavn
FLIZZR Ostrava Svinov Railway Station 15.58 km / 9.68 mi
Kontakter:
Peterkova 1, Ostrava, 721 00

Andre populære søk i Ostrava Lufthavn (OSR)

Most Popular car groups near Ostrava Lufthavn

Mini car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
 • Skoda Citigo 4 Places | 2 Bags
 • Ford Ka 4 Places | 1 Bags
 • Volkswagen Up 4 Places | 1 Bags

Economy car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
 • Skoda Fabia 5 Places | 2 Bags
 • Ford Fiesta 5 Places | 2 Bags
 • Volkswagen Polo 5 Places | 2 Bags
 • Opel Corsa 5 Places | 2 Bags

Compact car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
 • Volkswagen Golf 5 Places | 3 Bags
 • Ford Focus 5 Places | 3 Bags
 • Skoda Rapid 5 Places | 3 Bags
 • Mercedes A Class 5 Places | 3 Bags

Intermediate car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
 • Skoda Octavia 5 Places | 3 Bags
 • Ford Mondeo 5 Places | 4 Bags
 • Audi A4 5 Places | 3 Bags
 • Mercedes B Class 5 Places | 4 Bags

Standard car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Standard class car rental speaks for itself - you will receive a standard car for core trips or travels between cities. Basically, such machines accommodate 5 passengers and several bags of bags, Ideal to travel by car class standard in four
 • Volkswagen Passat 5 Places | 4 Bags
 • Skoda Superb 5 Places | 4 Bags

Minivan rental at Ostrava Lufthavn

van picture
For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
 • Opel Vivaro 8 Places | 3 Bags
 • Ford Tourneo 8 Places | 4 Bags

Family (Wagon/Estate) car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Estate
 • Skoda Fabia Estate 5 Places | 4 Bags
 • Ford Focus Estate 5 Places | 5 Bags
 • Opel Insignia Estate 5 Places | 4 Bags
 • Skoda Octavia Estate 5 Places | 4 Bags
 • BMW 5 Series Estate 5 Places | 4 Bags

7 seater car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Mercedes Vito 7 Places | 1 Bags
 • Volkswagen Sharan 7 Places | 2 Bags
 • Volkswagen MultiVan 7 Places | 1 Bags

5 seat people carrier car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
5 seat people carrier
 • Peugeot 3008 5 Places | 4 Bags

Full size car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
The class of full-size cars is a car in which up to 5 passengers is broadcast and, in contrast to the difference from class standard, can accommodate a road bags to chestych, which makes it convenient for long journeys. Full-size cars mainly with front-wheel drive.
 • Audi A5 4 Places | 4 Bags
 • Audi A6 5 Places | 4 Bags

Premium car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Premium
 • Mercedes E Class 5 Places | 4 Bags
 • Audi A8 5 Places | 4 Bags

9 seater car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
9 seat people carrier
 • Opel Vivaro 9 Places | 4 Bags
 • Mercedes Vito Traveliner 9 Places | 4 Bags

SUV rental at Ostrava Lufthavn

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • BMW X3 5 Places | 4 Bags
 • Skoda Kodiaq 5 Places | 6 Bags
 • Audi Q7 5 Places | 3 Bags

Luxury car rental at Ostrava Lufthavn

van picture
Luxury cars rent those who love to travel in complete comfort and do not deny themselves. Rent a luxury car is the best option when you need to impress at an important meeting or when traveling to a very important event.
 • Mercedes S Class 5 Places | 4 Bags

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Ostrava Lufthavn (OSR) Få billige priser for EUROPCAR, BUDGET, GREEN MOTION, RENT PLUS & AVIS bilutleie