Leiebil Pori Lufthavn

10
00
10
00
 Leiebiler

Leiebil Pori Lufthavn

Beste leiebiler i Pori Lufthavn (POR), Finland. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Bilutleie i Pori Lufthavn (POR), Finland

Topprangert utleier i Pori Lufthavn
EUROPCAR
EUROPCAR
8.7
/10
Utmerket
8.2
/10
Total verdi for pengene
8.9
/10
Renslighet
9
/10
Service i skranken
8.9
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.7
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Pori Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Pori Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.7/10, basert på 500+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Volkswagen Up i leiebilklassen Mini for € 29,21 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Pori Lufthavn er Kompakt med priser fra Europcar som begynner med € 32,27 per dag for Toyota Auris.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Finland, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Europcar i Pori Lufthavn Nissan Micra, med en pris på € 29,34 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen i Pori Lufthavn levert av Budget Car Rental (vurdert til 8.1/10 av 500+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Skoda Rapid priset til € 31,39 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Finland, er navnet Scandia Rent (gjennomsnittlig score på 7.8/10 rangert av 250+ kunder). Den billigste Kompakt-bilen i Pori Lufthavn er Toyota Auris, med priser fra € 55,97 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Ford Fiesta. Prisen starter fra € 48,46 per dag fra Scandia Rent, hvilken gjennomsnittlig score er 7.8/10, basert på 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Pori Lufthavn er Volkswagen Up fra Europcar. Prisen er kun € 29,21 per dag. Europcar ble anmeldt av 500+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.7/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Beste leiebil i nærheten Pori Lufthavn (POR)

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

 • Pori 1.57 km / 0.97 mi

Pori Lufthavn Bilutleiefirmaer

Europcar
8.7
/10
Utmerket
Europcar
Leiebiler nære Pori Lufthavn
1 sted: vis addresse
Europcar leiebilsteder nære Pori Lufthavn
EUROPCAR Pori Lufthavn (POR)
Kontakter:
PORI AIRPORT, PORI
358403062830
SIXT Rent A Car
8.6
/10
Utmerket
SIXT Rent A Car
Leiebiler nære Pori Lufthavn
1 sted: vis addresse
SIXT Rent A Car leiebilsteder nære Pori Lufthavn
SIXT Pori Lufthavn (POR)
Kontakter:
Lentoasemantie 1, Pori, 28500
+358-20-1122528
Hertz Car Hire
8.5
/10
Utmerket
Hertz Car Hire
Leiebiler nære Pori Lufthavn
1 sted: vis addresse
Hertz Car Hire leiebilsteder nære Pori Lufthavn
HERTZ Pori Lufthavn (POR)
Kontakter:
Lentoasemantie 1, Pori, 28500
0205552640
AVIS Car Rental
8.3
/10
Utmerket
AVIS Car Rental
Leiebiler nære Pori Lufthavn
1 sted: vis addresse
AVIS Car Rental leiebilsteder nære Pori Lufthavn
AVIS Pori Lufthavn (POR)
Kontakter:
Lentoasemantie 1, Pori, 28360
(358) 207 991248
Budget Car Rental
8.1
/10
Utmerket
Budget Car Rental
Leiebiler nære Pori Lufthavn
1 sted: vis addresse
Budget Car Rental leiebilsteder nære Pori Lufthavn
BUDGET Pori Lufthavn (POR)
Kontakter:
Airport, Lentoasemantie 1, Pori, 28360
358 207 911 248
Scandia Rent
8
/10
Veldig bra
Scandia Rent
Leiebiler nære Pori Lufthavn
2 steder: vis addresser
Scandia Rent leiebilsteder nære Pori Lufthavn
SCANDIA Pori Lufthavn (POR)
Kontakter:
Lentoasemantie 1, Pori, 28500
358-40 776 7773
SCANDIA Pori Railway Station 0.82 km / 0.51 mi
Kontakter:
Asema-aukio 3, Pori, 28130
358-40 776 7774

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Pori Lufthavn (POR) Få billige priser for EUROPCAR, SIXT, HERTZ, AVIS & BUDGET bilutleie