ALAMO Nice Jernbanestasjon

10
00
10
00
 Leiebiler

ALAMO Nice Jernbanestasjon

Beste leiebiler i Nice Jernbanestasjon, Frankrike. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

ALAMO Nice Jernbanestasjon

ALAMO Nice Jernbanestasjon

ALAMO i Nice Jernbanestasjon
ALAMO
ALAMO
7.9
/10
Veldig bra
7.6
/10
Total verdi for pengene
8.1
/10
Renslighet
7.9
/10
Service i skranken
7.4
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.2
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 2000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Nice Jernbanestasjon

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Alamo i Nice Jernbanestasjon ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurdering på 7.9/10. Den billigeste bilen fra Alamo i Nice Jernbanestasjon er Ford Fiesta i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 30,74 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Nice Jernbanestasjon og leiebilklassen Økonomi i Frankrike. Den billigste bilen i Kompakt fra Alamo i Nice Jernbanestasjon er Citroen C4 for USD 34,20 per dag. Den billigste bilen i Økonomi fra Alamo i Nice Jernbanestasjon er presentert av Ford Fiesta for USD 30,74 per dag.

  Flizzr er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Nice Jernbanestasjon med en gjennomsnittsvurdering på 8.5/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Flizzr er Renault Twingo i leiebilklassen Mini for USD 86,49 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Nice Jernbanestasjon er Kompakt med priser fra Flizzr som begynner med USD 100,83 per dag for Fiat 500L.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Frankrike, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Flizzr i Nice Jernbanestasjon Opel Corsa, med en pris på USD 93,16 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen i Nice Jernbanestasjon levert av Europcar (vurdert til 7.9/10 av 10000+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Fiat 500L priset til USD 41,47 per dag.

  Den billigste Økonomi-bilen er presentert av samme leverandør: Europcar. Bilen er Peugeot 208, priset til USD 34,99 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Frankrike, er navnet SIXT Rent A Car (gjennomsnittlig score på 8/10 rangert av 5000+ kunder). Den billigste Kompakt-bilen i Nice Jernbanestasjon er Ford Focus, med priser fra USD 93,93 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Peugeot 208. Prisen starter fra USD 85,29 per dag fra SIXT Rent A Car, hvilken gjennomsnittlig score er 8/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Nice Jernbanestasjon er Ford Fiesta fra Alamo. Prisen er kun USD 30,74 per dag. Alamo ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 7.9/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om ALAMO i Nice Jernbanestasjon

ALAMO
Info & Kontakter
Firmanavn: Alamo
Adresse: ENTERPRISE RENT A CAR, 34 AVENUE AUBER, NICE, 06000, U
Telefon: 0493160148
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.
Vurdering: 7.9/10, som er Veldig bra

ALAMO leiebilsted nære Nice Jernbanestasjon

ALAMO leiebil på flyplasser i området

ALAMO leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Nice Jernbanestasjon

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

 • Nice 0.42 km / 0.26 mi

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Nice Jernbanestasjon Få billige priser for ALAMO bilutleie