JUMBO CAR Saint Francois

13
okt.
to.
2023
10
00
20
okt.
to.
2023
10
00
 Leiebiler

JUMBO CAR Saint Francois

Beste leiebiler Saint Francois, Guadeloupe. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

JUMBO CAR Saint Francois

JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois

JUMBO CAR i JUMBO CAR Saint Francois
JUMBO CAR
JUMBO CAR
7.7
/10
Veldig bra
7.7
/10
Total verdi for pengene
7.6
/10
Renslighet
7.9
/10
Service i skranken
7.3
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.9
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 250 + kundeanmeldelser

JUMBO CAR er et kjent og populært selskap som opererer i mange land og byer, inneholder JUMBO CAR Saint Francois. Hvis du noen gang har tenkt på leiebil mens du reiser, har du sikkert hørt om dette selskapet. Bilutleie JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois er en flott mulighet til å leie en bil av enhver type til rimelige priser. I tillegg til, JUMBO CAR er kjent for sin utmerkede pålitelighet, den har bare moderne biler som regelmessig gjennomgår teknisk inspeksjon.

Leiebiltips til Saint Francois

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Jumbo-Car i Saint Francois ble anmeldt av 250+ kunder med en vurdering på 7.7/10. Den billigeste bilen fra Jumbo-Car i Saint Francois er Dacia Sandero i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 13,14 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Guadeloupe. Den billigste bilen i Økonomi fra Jumbo-Car i Saint Francois er presentert av Dacia Sandero for USD 13,14 per dag.

  SIXT Rent A Car er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Saint Francois med en gjennomsnittsvurdering på 8.3/10, basert på 100+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra SIXT Rent A Car er Ford Fiesta i leiebilklassen Økonomi for USD 11,92 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Guadeloupe, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra SIXT Rent A Car i Saint Francois Ford Fiesta, med en pris på USD 11,92 per dag.

  Den billigste leiebilen i Saint Francois er Ford Fiesta fra SIXT Rent A Car. Prisen er kun USD 11,92 per dag. SIXT Rent A Car ble anmeldt av 100+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.3/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Hvis du leter etter et representasjonskontor for JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois, det kan være litt forvirrende. Det er mange flekker av JUMBO CAR bilutleie JUMBO CAR Saint Francois, og ikke alle av dem ligger i sentrum. Hvis du velger feil kontor, må du gå gjennom hele byen for å nå målet. I dette tilfellet vil Bocubo hjelpe. Vi gjør vårt beste for at du skal finne den nærmesteJUMBO CAR leiebilJUMBO CAR Saint Francois på bare 2 klikk.

Infromasjon om JUMBO CAR i JUMBO CAR Saint Francois

Bilutleie JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois

JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois tilbyr et stort utvalg av biler. Det er en av mange grunner til at mange velger JUMBO CAR bilutleie JUMBO CAR Saint Francois. Selskapets bilflåte inkluderer sedaner og kombibiler, vogner, jeeper, cabriolet og executive-biler av forskjellige populære merker:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai osv.

Disse og mange flere bilutleie JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois. Alle har ingen nevneverdige skader og vedlikeholdes kontinuerlig.

JUMBO CAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Jumbo-Car
Adresse: Aeroport Poles Caraibes , Abymes , 97139
Telefon: +590 590 21 13 56
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 7.7/10, som er Veldig bra

Enda en grunn til å velge JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois er påliteligheten til dette selskapet. Den har fungert i mange år og har fått svært positive tilbakemeldinger. Alle prosesser JUMBO CAR bilutleie JUMBO CAR Saint Francois er strømlinjeformet, så det er ingen vanskelige situasjoner. Fra selve øyeblikket av leiebil til mottak av nøklene er alle stadier enkle og greie. Den valgte bilen vil alltid vente på deg på JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois kontor. Her vil du garantert ikke komme over en situasjon at bilen ennå ikke har kommet frem til punktet eller du blir tilbudt feil bil. Alt går som smurt kl JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois.

Hvis en bil har noen mindre riper, er de registrert i kontrakten. Derfor kan du være trygg på at når du returnerer bilen din, vil du ikke bli fakturert for riper du ikke har noe å gjøre med. JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois respekterer kundene sine og streber etter å gjøre reisen deres så komfortabel og avslappende som mulig.

JUMBO CAR leiebilsted nære JUMBO CAR Saint Francois

Hvordan velge en bilutleie JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois

Velge leiebil JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois er superenkelt. For å gjøre det riktige valget, må du først forstå hvorfor du trenger å leie en bil. Hvis du for eksempel leter etter et billig og komfortabelt alternativ for å komme deg fra flyplassen til sentrum eller å kjøre rundt i byen med lite bagasje, vil en kombi eller en sedan passe for deg. Bilutleie JUMBO CAR Saint Francois JUMBO CARtilbyr de billigste alternativene i denne klassen. I tillegg vil du spare mye på drivstoff.

Hvis turen inkluderer terrengkjøring, er en SUV et godt valg. Det er verdt å merke seg at JUMBO CAR bilutleie JUMBO CAR Saint Francois tilbyr flere kjøretøy i denne klassen. Hvis du er interessert i ekstreme eventyr og har tenkt å sykle til skoger, stepper, prærier, vil en terrengbil være et flott alternativ. JUMBO CAR bilutleie JUMBO CAR Saint Francois har mange biler til leie til rimelige priser. Trenger du ikke bare gode langrennsegenskaper, men også et stort bagasjerom, velg en vogn.

For å reise med mange passasjerer eller en stor mengde last, leie en VAN. Velger JUMBO CAR bilutleie JUMBO CAR Saint Francois, du har muligheten til VAN-utleie som vil dekke alle dine behov.

JUMBO CAR leiebil på flyplasser i området

JUMBO CAR leiebil i nærmeste byer

JUMBO CAR bilutleie JUMBO CAR Saint Francois med Bocubo

Hvis du leter etter JUMBO CAR leiebil JUMBO CAR Saint Francois, vi kan hjelpe deg med å finne det billigste og mest pålitelige alternativet og det nærmeste kontoret. Tjenesten vår ble opprettet for å hjelpe deg raskt å finne den beste leiebilen for kort tid. Med Bocubo kan du leie bil med bare et par klikk. Takk til Bocubo, JUMBO CAR leiebil JUMBO CAR Saint Francois har blitt enda raskere og mer praktisk.

For å bruke Bocubo, angi bare posisjonen din og hvor mange dager du vil leie et kjøretøy. I tillegg kan du velge alternativet "Gå tilbake til et annet sted".

I løpet av et par sekunder vil du se alle tilbud på leiebil JUMBO CAR Saint Francois. Vår tjeneste vil vise deg de nærmeste utleiekontorene og de billigste alternativene som tilbys av forskjellige selskaper. Du trenger ikke å kaste bort tid på å besøke forskjellige bilutleiekontorer og snakke med ledere for å lære om alle betingelser og priser. Vi har allerede gjort alt for deg. Bilutleie JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois med Bocubo er et flott alternativ for leiebil i løpet av få minutter.

Hvorfor bruke Bocubo til leiebil JUMBO CAR JUMBO CAR Saint Francois?

Bocubo samler de beste tilbudene fra de mest pålitelige bilutleiefirmaene. Med vår aggregator finner du raskt den nærmeste JUMBO CAR kontor og bilutleie for henting på en planlagt dag. Du kan også sammenligne tilbud fra JUMBO CAR og andre selskaper for å velge de mest attraktive forholdene og laveste prisene.

Vi viser deg kontorene nærmest deg. Derfor trenger du ikke lenger å kjøre over hele byen på jakt etter et utleiekontor. Velg ønsket punkt og bil, bestill det og betal. Etter det er det bare å komme til kontoret til utleiefirmaet på ønsket dato, og om noen få minutter vil du motta nøklene. Ingen køer og lange utfyllingsskjemaer! Med Bocubo leier du din perfekte bil på få minutter!

Leiebiler nære JUMBO CAR Saint Francois

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Leiebil i havn

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i JUMBO CAR Saint Francois Få billige priser for JUMBO CAR bilutleie