THRIFTY Tel Aviv
10
00
10
00
 Leiebiler

THRIFTY Tel Aviv

Beste leiebiler i Tel Aviv, Israel. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

THRIFTY Tel Aviv

THRIFTY leiebil i Tel Aviv

THRIFTY i Tel Aviv
THRIFTY
THRIFTY
5.8
/10
Middelmådig
6.1
/10
Total verdi for pengene
5.9
/10
Renslighet
5.8
/10
Service i skranken
4.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
6.9
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 50 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Tel Aviv

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Thrifty i Tel Aviv ble anmeldt av 50+ kunder med en vurdering på 5.8/10. Den billigeste bilen fra Thrifty i Tel Aviv er Kia Rio i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 27,14 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Israel. Den billigste bilen i Økonomi fra Thrifty i Tel Aviv er presentert av Kia Rio for USD 27,14 per dag.

  Dollar-Thrifty er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Tel Aviv med en gjennomsnittsvurdering på 6.9/10, basert på 500+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Dollar-Thrifty er Smart Fortwo i leiebilklassen Mini for USD 21,38 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Israel, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Dollar-Thrifty i Tel Aviv Kia Picanto, med en pris på USD 22,63 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Nissan Micra. Prisen starter fra USD 10,50 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 6.4/10, basert på 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Tel Aviv er Hyundai i10 fra AVIS Car Rental. Prisen er kun USD 6,97 per dag. AVIS Car Rental ble anmeldt av 50+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 5.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om THRIFTY i Tel Aviv

THRIFTY
Info & Kontakter
Firmanavn: Thrifty
Adresse: Tel Aviv - Airport Ben Gurion, Terminal 3
Telefon: 972-3-9772444
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 5.8/10, som er Middelmådig

THRIFTY leiebilpriser i Tel Aviv Ben Gurion Flyplassen (TLV)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Thrifty
Thrifty
fra USD 33 fra USD 27 fra USD 44
Dollar
Dollar
fra USD 17 fra USD 17
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 26 fra USD 27 fra USD 84 fra USD 117 fra USD 92 fra USD 110
Europcar
Europcar
fra USD 24 fra USD 28 fra USD 114 fra USD 141 fra USD 57 fra USD 53
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 28 fra USD 33 fra USD 182 fra USD 83 fra USD 47
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 37 fra USD 37 fra USD 92 fra USD 59
SIXT Shlomo
SIXT Shlomo
fra USD 31 fra USD 26 fra USD 203 fra USD 93 fra USD 91
Cal-Auto
Cal-Auto
fra USD 29 fra USD 30 fra USD 66 fra USD 86
Dollar-Thrifty
Dollar-Thrifty
fra USD 41 fra USD 43 fra USD 175 fra USD 102 fra USD 97
Enterprise
Enterprise
fra USD 27 fra USD 28 fra USD 204 fra USD 128 fra USD 69
International Supplier
International Supplier
fra USD 37 fra USD 35 fra USD 133 fra USD 245 fra USD 79
Alamo
Alamo
fra USD 39 fra USD 43 fra USD 64
Alamo
Alamo
fra USD 37 fra USD 41

THRIFTY leiebilsted nære Tel Aviv

THRIFTY leiebil på flyplasser i området

THRIFTY leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Tel Aviv

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

 • Ramla 18.68 km / 11.61 mi

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Tel Aviv Få billige priser for THRIFTY bilutleie