GREEN MOTION Riga Lufthavn

10
00
10
00
 Leiebiler

GREEN MOTION Riga Lufthavn

Beste leiebiler i Riga Lufthavn (RIX), Latvia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

GREEN MOTION Riga Lufthavn

GREEN MOTION Riga Lufthavn

GREEN MOTION i Riga Lufthavn
GREEN MOTION
GREEN MOTION
6.5
/10
Bra
6.4
/10
Total verdi for pengene
7.3
/10
Renslighet
6.2
/10
Service i skranken
6.1
/10
Hentingsprosess av leiebil
6.3
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Riga Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Green-Motion i Riga Lufthavn ble anmeldt av 500+ kunder med en vurdering på 6.5/10. Den billigeste bilen fra Green-Motion i Riga Lufthavn er Fiat Punto i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 16,29 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Latvia. Den billigste bilen i Økonomi fra Green-Motion i Riga Lufthavn er presentert av Fiat Punto for USD 16,29 per dag.

  Auto-5 er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Riga Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9/10, basert på 100+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Auto-5 er Toyota Aygo i leiebilklassen Mini for USD 39,12 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Latvia, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Auto-5 i Riga Lufthavn Nissan Micra, med en pris på USD 40,51 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Fiat Punto. Prisen starter fra USD 16,29 per dag fra Green-Motion, hvilken gjennomsnittlig score er 6.5/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Riga Lufthavn er Skoda Rapid Spaceback fra InterRent. Prisen er kun USD 15,46 per dag. InterRent er ikke enda vurdert av våre kunder, vær den første til å gjøre det!

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om GREEN MOTION i Riga Lufthavn

GREEN MOTION
Info & Kontakter
Firmanavn: Green-Motion
Adresse: Riga International Airport Arrival terminal, 10/1 Riga Airport, , Riga, LV 1053, Marupe district
Telefon: 37127069670 / 37127012769
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 6.5/10, som er Bra

GREEN MOTION leiebilsted nære Riga Lufthavn

GREEN MOTION leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Riga Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

 • Riga 8.15 km / 5.06 mi

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Riga Lufthavn Få billige priser for GREEN MOTION bilutleie