SIXT Mellieha
10
00
10
00
 Leiebiler

SIXT Mellieha

Beste leiebiler i Mellieha, Malta. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

SIXT Mellieha

SIXT leiebil i Mellieha

SIXT i Mellieha
SIXT
SIXT
7.9
/10
Veldig bra
8
/10
Total verdi for pengene
7.4
/10
Renslighet
8.1
/10
Service i skranken
7.8
/10
Hentingsprosess av leiebil
8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 50 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Mellieha

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra SIXT Rent A Car i Mellieha ble anmeldt av 100+ kunder med en vurdering på 7.8/10. Den billigeste bilen fra SIXT Rent A Car i Mellieha er Peugeot 108 i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun € 21,81 per dag.

  Green-Motion er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Mellieha med en gjennomsnittsvurdering på 8/10, basert på 100+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Green-Motion er Kia Picanto i leiebilklassen Økonomi for € 52,13 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Malta, hvilket er Mini, er den billigste bilen fra Green-Motion i Mellieha Peugeot 107, med en pris på € 58,92 per dag.

  Blant Mini er den mest populære modellen Toyota Aygo. Prisen starter fra € 12,75 per dag fra Goldcar rental, hvilken gjennomsnittlig score er 4.4/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Mellieha er Toyota Aygo fra Goldcar rental. Prisen er kun € 12,75 per dag. Goldcar rental ble anmeldt av 2000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 4.4/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om SIXT i Mellieha

SIXT
Info & Kontakter
Firmanavn: SIXT Rent A Car
Adresse: Paceville Avenue, The George Hote, St. Julians, STJ 3103
Telefon: +356-79-490400
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.
Vurdering: 7.9/10, som er Veldig bra

SIXT leiebilpriser i Mellieha

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Best-Buy
Best-Buy
fra € 23 fra € 38 fra € 92
Drifter Car Hire
Drifter Car Hire
fra € 36 fra € 92
Citygo
Citygo
fra € 32 fra € 53 fra € 84 fra € 55

SIXT leiebilsted nære Mellieha

SIXT leiebil på flyplasser i området

SIXT leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Mellieha

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Mellieha Få billige priser for SIXT bilutleie