EUROPCAR Mauritius
10
00
10
00
 Leiebiler

EUROPCAR Mauritius

Beste leiebiler i Mauritius, Mauritius. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

EUROPCAR Mauritius

EUROPCAR leiebil i Mauritius

Leiebiltips til Mauritius

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Europcar i Mauritius ble anmeldt av + kunder med en vurdering på 0/10. Den billigeste bilen fra Europcar i Mauritius er Kia Picanto i leiebilklassen Mini. Prisen er kun € 44,78 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Mini i Mauritius. Den billigste bilen i Mini fra Europcar i Mauritius er presentert av Kia Picanto for € 44,78 per dag.

  Hertz Car Hire er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Mauritius med en gjennomsnittsvurdering på 7.8/10, basert på 50+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Hertz Car Hire er Suzuki Alto i leiebilklassen Mini for € 38,34 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Mauritius, hvilket er Mini, er den billigste bilen fra Hertz Car Hire i Mauritius Suzuki Alto, med en pris på € 38,34 per dag.

  Blant Mini er den mest populære modellen Suzuki Celerio. Prisen starter fra € 28,69 per dag fra Royal-Car-Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 0/10, basert på + kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Mauritius er Hyundai i10 fra OLA Mauritius . Prisen er kun € 25,91 per dag. OLA Mauritius ble anmeldt av 100+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 7.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om EUROPCAR i Mauritius

EUROPCAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Europcar
Adresse: GRAND BAIE (NEAR HOTEL LE MAURICIA AND ROYAL PALM HOTEL), GRAND BAIE
Telefon: 2302637948
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.

EUROPCAR leiebilpriser i Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Europcar
Europcar
fra € 45 fra € 56 fra € 126 fra € 110 fra € 124 fra € 119
OLA Mauritius
OLA Mauritius
fra € 26 fra € 34 fra € 122
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
fra € 29 fra € 29 fra € 56
First Car Rental
First Car Rental
fra € 42 fra € 42 fra € 97 fra € 233 fra € 63 fra € 97
Pingouin-Car
Pingouin-Car
fra € 30 fra € 37 fra € 98 fra € 55 fra € 61
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 44 fra € 47 fra € 54 fra € 83
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra € 40 fra € 44
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra € 40 fra € 46
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra € 45 fra € 87 fra € 65 fra € 102
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
fra € 31 fra € 37 fra € 57 fra € 64
International Supplier
International Supplier
fra € 49 fra € 55
Green-Motion
Green-Motion
fra € 59 fra € 51 fra € 155
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
fra € 26 fra € 33
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
fra € 29 fra € 30 fra € 115 fra € 60
Thrifty
Thrifty
fra € 45 fra € 48
Surprice
Surprice
fra € 60 fra € 69 fra € 84

EUROPCAR leiebilsted nære Mauritius

EUROPCAR leiebil på flyplasser i området

EUROPCAR leiebil i nærmeste byer

EUROPCAR leiebil i havn

Leiebiler nære Mauritius

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Mauritius Få billige priser for EUROPCAR bilutleie