EUROPCAR Fez Lufthavn
10
00
10
00
 Leiebiler

EUROPCAR Fez Lufthavn

Beste leiebiler i Fez Lufthavn (FEZ), Marokko. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

EUROPCAR Fez Lufthavn

EUROPCAR leiebil i Fez Lufthavn

EUROPCAR i Fez Lufthavn
EUROPCAR
EUROPCAR
7.3
/10
Veldig bra
6.7
/10
Total verdi for pengene
7.2
/10
Renslighet
7.3
/10
Service i skranken
7.4
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 250 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Fez Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Europcar i Fez Lufthavn ble anmeldt av 250+ kunder med en vurdering på 7.3/10. Den billigeste bilen fra Europcar i Fez Lufthavn er Dacia Logan i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun € 50,80 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Marokko. Den billigste bilen i Økonomi fra Europcar i Fez Lufthavn er presentert av Dacia Logan for € 50,80 per dag.

  SIXT Rent A Car er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Fez Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 7.5/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra SIXT Rent A Car er Citroen C-Elysee i leiebilklassen Kompakt for € 36,11 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Marokko, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra SIXT Rent A Car i Fez Lufthavn Ford Fiesta, med en pris på € 47,30 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Toyota Yaris Hybrid. Prisen starter fra € 13,69 per dag fra Dollar Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 7.1/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Fez Lufthavn er Renault Twingo fra Green-Motion. Prisen er kun € 13,18 per dag. Green-Motion ble anmeldt av 250+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 4.8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om EUROPCAR i Fez Lufthavn

EUROPCAR
Info & Kontakter
Firmanavn: Europcar
Adresse: FEZ SAISS AIRPORT, FEZ
Telefon: 212 0 535626545
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 7.3/10, som er Veldig bra

EUROPCAR leiebilpriser i Fez Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Europcar
Europcar
fra € 53 fra € 51 fra € 99 fra € 294 fra € 107 fra € 105
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
fra € 22 fra € 25 fra € 208 fra € 33 fra € 40 fra € 278
Green-Motion
Green-Motion
fra € 48 fra € 13 fra € 125 fra € 82 fra € 105
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra € 52 fra € 36 fra € 31 fra € 21 fra € 24
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra € 49 fra € 14 fra € 31 fra € 18 fra € 24
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra € 51 fra € 47 fra € 57 fra € 80
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 51 fra € 19 fra € 209 fra € 161 fra € 45 fra € 30
LocationAuto
LocationAuto
fra € 53 fra € 30 fra € 344 fra € 96 fra € 550
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra € 28 fra € 29 fra € 29 fra € 84
Prepaid
Prepaid
fra € 36 fra € 300
Flizzr
Flizzr
fra € 47 fra € 43 fra € 53 fra € 73
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra € 54 fra € 87 fra € 120 fra € 73
International Supplier
International Supplier
fra € 42 fra € 68 fra € 58 fra € 107
Budget
Budget
fra € 53 fra € 62 fra € 173 fra € 72 fra € 58
Hire-Group
Hire-Group
fra € 40 fra € 47 fra € 164 fra € 93 fra € 126
Addcar
Addcar
fra € 43 fra € 42 fra € 328 fra € 61 fra € 84
Firefly
Firefly
fra € 48 fra € 55 fra € 45 fra € 89

EUROPCAR leiebilsted nære Fez Lufthavn

EUROPCAR leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Fez Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

 • Fes 12.01 km / 7.46 mi

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Fez Lufthavn Få billige priser for EUROPCAR bilutleie